Hvordan man laver silketryk Bryllupsinvitationer

Bryllupper er dyre anliggender, der starter med invitationerne. Oprette dine invitationer vil give gæsterne en smag af din weddingâ € ™ s tema. For masser af par, bryllupper er ideelt klassiske og elegante anliggender. For at vise dette gennem dine invitationer, kan bruges skærmen. Selv om der er kommercielt tilgængelige silke screenet invitationer, disse ofte koste så meget som ti dollars for hver invitation kort. Hera € ™ s, hvordan du kan spare penge ved at oprette din egen.

  1. Indkøb. Du skal bruge silke skærme, der er blevet præ-cut efter størrelsen på dine invitationer. Du bør også have masser af bånd, en computer, printer, og et hul puncher, samt fancy papir efter eget valg. Husk, at du skal have mindst lige så meget silke skærmen som papirer, da skærmen vil blive placeret direkte på toppen af ​​invitationen.
  2. Design. Dernæst bruge en computer til at oprette design til din invitation. Invitationen behøver ikke at være for stor. En standard størrelse til dine invitationer vil passe fire invitationer i et ark papir. Men hvis du herunder andre detaljer om invitationen som de prominente æresgæster, så du kan bruge en halv et ark eller en hel plade for hver invitation. Men generelt vil disse skal foldes på midten. Indtast designet på din computer og vælg dine skrifttyper omhyggeligt. Layout teksten i en kunstfærdige måde, og derefter tilføje en simpel billede, såsom af hvide duer, blomster, eller vielsesringe.
  3. Udskriv. Dernæst gemme invitationen og printe disse ud på din computer. Du skal gemme invitationen, så du kan skabe mere, for gæster, der kan komme op undervejs. Ved udskrivning, skal du sørge for, at blækket grundigt har tørret ud, før du fortsætter.
  4. Punch i huller. Derefter tage plader af skærmen og placere dem oven på invitationerne. Hvis skærmen er for stor, kan du bruge en saks til at klippe det overskydende længde. Juster ark papir og ark trykning, og derefter bruge læreboremaskiner at oprette to huller på toppen af ​​invitationen. Sørg for, at hullerne ikke er for tæt på den første tekstlinje, da du vil binde i bånd ved hullerne. Hvis disse er for tæt på den første linje i teksten, kan en del af invitationen være ulæselige.
  5. Tie. Endelig tager længden af bånd og skabe et bånd, der dækker hele toppen af bryllup invitation. Båndet skal matche farven på brideâ € ™ s kjole og bør ikke være for stor, da invitationen skal passe ind i en konvolut for dig at være i stand til at sende invitationen til gæsterne. Placer hver færdige invitation i en dekorativ kort og mail.

Invitationerne er kun det første skridt i planlægningen og forberedelserne til brylluppet. Start invitationerne i en billig endnu charmerende måde at sætte tonen, når du forbereder resten af ​​dit bryllup.