Hvordan man laver en vandpyt Paddle Boat

Når det regner, vandpytter danner næsten overalt. Disse vandpytter fange childrenâ € ™ s opmærksomhed, og de begynder at hoppe i en, når de får chancen. Hvis du vil føje til sjovt at hoppe på vandpytter bringe, kan du lave din egen pøl padle båden. Denne form for aktivitet kan være eksperimenterende og sjov på samme tid. Lær at lave en vandpyt pagaj båd ved at læse resten af ​​denne artikel.

  • Forbered de ting, du har brug for: saks, elastikker og et stykke pap, lineal og en malertape. Da pap ikke vil vare længe, ​​når våd, kan du også vælge at bruge balsatræ i stedet for pap.
  • Bestem målingerne. På pap eller balsatræ, ​​tegne et kvadrat med en måling af fire inches per side. Når du er færdig med at måle, skåret ud over pladsen. Eller du kan også have den alternative mulighed for at tjekke pagaj båd skabeloner og diagrammer over internettet at bruge som basis. Disse kan give lethed i at gøre pagaj båd, da der vil være illustrationer og alt hvad du skal gøre, er at kontrollere, om du er på rette spor, som du følger instruktionerne.
  • Opret formen på din pagaj båd. For at gøre dette, klippe et punkt i en kant af pap og en firkant måler to inches på den anden kant.
  • Arbejdet med din pagaj. Efter at have indhentet to tommer firkantet, kan du derefter arbejde på pagajen. Pagaj skal måle en tomme af to inches. Når du allerede har en en tomme af to inches padle, den næste ting for dig at gøre, er at sætte et stykke elastik lige rundt om padle båden udgang. Så snart elastikken allerede er viklet omkring den ende, kan du tape elastik til at holde det på plads.
  • Dekorer din pagaj. Hvis du vil, kan du dekorere padle båden for at gøre det mere præsentabel og nice. Med brugen af ​​farveblyanter eller endda permanente markører, kan du designe din padle båden alle ønskede.
  • Brug din pagaj. Efter alt det arbejde og indsats du har lagt i at gøre pagaj båd, er det nu klar til brug. Alt hvad du har tilbage at gøre, er at finde dig selv en vandpyt. Start med at spille ved at vride pagajen lidt, mod din retning, for at den elastik, der skal forpustet. Så, når elastikken allerede forpustet, bør du straks placere pagaj båd i vandet, og du kan se det gå.

Du kan endda have pyt pagaj båd løb at tilføje en masse sjov. Også når der er børn, der leger rundt, de skal være under opsyn af voksne, så de ikke ville blive inddraget i en ulykke, da vandpytter kan få dig til at glide.

Oprettelse af en vandpyt pagaj båd er lige så let som at gøre en almindelig papir båd. Det behøver ikke tage en evighed at gøre, og også ikke kræver alt for mange komplicerede materialer og trin. Alt du skal gøre er at følge instruktionerne skridt for skridt. Med denne aktivitet, er sjov og kreativitet samlet i én.