Hvordan man laver en Sequence Board Game

Sekvensen brætspil er en tilpasning af et populært kortspil spilles tidligere kaldet Jack Foolery. Formålet med spillet er at være i stand til at få det rigtige antal fem sekvenser af chips på spillepladen i netop din farve. Antallet af sekvenser, der er nødvendige for at være i stand til at vinde spillet er enten en eller to, efter hvor mange spillere er i spillet. Hvis der er en tilstrækkelig mængde af spillere nok til at kræve to sekvenser for at vinde spillet, vil du være i stand til at udnytte eventuelle mellemrum fra den foregående sekvens, for at være dele af din anden sekvens. Denne strategi spil involverer spillerne både unge og gamle, og er en perfekt spil at spille i løbet af familie nætter og sammenkomster. Gør dit eget sekvens brætspil er sjovt, og du kan gøre brug af din færdige projekt til at give dig og din familie god underholdning i løbet af de sjældne øjeblikke. Hera € ™ s hvordan man laver en sekvens brætspil.

  • Forbered dine materialer. For din brætspil projekt, skal du bruge en 12x12 tommer firkantet pap stykke, en blyant, en lineal, en standard 52 kort, 2 Joker kort, lim og en saks.
  • Tegning dit bord. Tag din stykke pap og begynder at trække i en 10 med 10 kvadratisk gitter. Hver enkelt af dine firkanter skal måle 1,2 inches i længden langs deres dør.
  • Skæring dine kort. Tag din spil kort og begynde at skære 2 i hver af deres hjørner uden at røre stikkene, og sørg for, at dele af de kort, du afbrød vise deres specifikke kulør og rang. Skær hjørnerne af hver af kortene til at måle 1.2x1.2 tomme firkanter. Fortsæt til afskære 2 af hjørnerne af hver af dine jokere at måle 1.2x1.2 tomme firkanter.
  • Limning på tavlen. Tag dit bord og begynde at vedhæfte din joker firkant på de 4 hjørner af din boardâ € ™ s gitter ved hjælp af din lim. Nu begynder at lime i de udskårne kort firkanter på rækken i bunden af ​​din boardâ € ™ s net efter rækkefølgen af ​​joker, 4, 3, 2, og Ace of Spades. Dette vil blive fulgt af Es, 2, 3, og 4 af klubber, efterfulgt af joker. På følgende række lim i de udskårne kort firkanter starter ud med 2, 6, 9 og dronning af diamanter. Næste vil være 10 i spar, 10 af klubberne, Dronningen af ​​hjerter, og den 9, 6, og 2 af hjerter. Nu lim i din cut-out kort firkanter på den følgende række op på din boardâ € ™ s gitter med Ace of diamondâ € ™ s første, efterfulgt af 7, 8, 10, og kongen af ​​diamanter. At følge er kongen af ​​hjerter, 10, 8, 7, og Ace of Hearts. Vend dit bord rundt og gøre det samme proces med at lime på dine udskæring kort til den modsatte side af nettet. Dette vil nu afslutte sekvensen brætspil på begge sider.

Du er nu klar til at bruge din helt egen sekvens brætspil. Har en sjov aften med venner og familie, når du får en chance og tilføje nogle spænding til dine sammenkomster.