Hvordan man laver en rygsæk

Er du træt af transporterer dine bøger i hånden? Eller har din gamle rygsæk endelig givet ud? Hvis du har brug for en rygsæk hurtigt kan du lave dine egne. Følg disse trin for at gøre en rygsæk.

Materialer

 • To par gamle jeans
 • Cover stof (valgfrit)
 • Straps
 • Lynlåse (valgfrit)
 • Saks
 • Symaskine og tråd

Steps

 1. Beslut dig for din rygsæk størrelse og design. Der er hundredvis af muligheder for rygsæk design, så du bør tage et kig rundt og beslutte, hvad der fungerer for dig og din størrelse. Du vil måske en enkelt rem, taske Messenger eller endda snor stil, så gøre din beslutning derefter hovedet ud for at købe dine leverancer.
 2. Brug et mønster at skære stykker af tasken. Der er flere mønstre online, der omfatter muligheder for ekstra lommer, side lynlås eller løbegang øverst. Fastgør mønstret til din denim stof og klip stykkerne. Du bruger denim som foringsstofstykket fordi det er holdbart og slides godt. Du kan vælge at lade denim som ydre udseende eller dække det med et andet stof. Hvis du vælger at bruge et cover stof, skal du bruge mønstret til at skære ud dækslet stof. Skær lidt bredere end det mønster, der har plads til sømme.
 3. Saml posen. Sy sømmene sammen at samle posen og dækker.
 4. Tilføj lynlåse og stropper. Følg det mønster, du valgte derefter tilføje lynlåse, lommer og stropper. Prøv at passe stropperne under samlingen, så du kan justere dem for komfort, før du fastgøre dem til posen.
 5. Læg op af posen og hovedet ud. Når posen er færdig, kan du tilføje ekstra dekorative elementer eller gå videre og fylde din taske med bøger og personlige ejendele. Så hovedet ud til skole eller ud med dine venner.

Overvej at tilføje dit eget personlige præg ved at bruge gamle tøj til rygsæk stof eller patches. Følg disse instruktioner derefter tilføje dine egne kreative hånd, og youâ € ™ ll oprette en rygsæk til at vække opsigt, når du vandre på gangene i skolen.