Hvordan man laver en Rust Remover

Fik en bolt, som du simpelthen ikke kan fjerne på grund af rust opbygge? Selvom der er masser af rustfjernere til rådighed på markedet, disse produkter er som regel dyre og giftige. Hvis du har brug for at fjerne rust fra et punkt, er det bedst at bruge produkter, der allerede findes i hjemmet, såsom citrusfrugter, eddike, og endda sodavand. Endnu bedre, disse stoffer er sikre og ikke-giftige. De arbejder også på samme måde som kommercielt tilgængelige rustfjernere - ved stripning væk rust gennem fosforsyre og andre sure forbindelser.

Citrusfrugter. For genstande, der ikke kan lægges i blød, kan du bruge en skive citrusfrugter såsom en citron. Gnid frugten over rustende del af objektet, og brug en blød skuresvamp til at fjerne rust, når citrusfrugter juice har arbejdet på pletten. Du bliver nødt til at gøre dette flere gange, indtil rust er blevet grundigt fjernet. På den anden side kan man også udvinde frugtsaft først ved hjælp af en blender. Når saften er blevet adskilt, tage et stykke stof og lægges i blød med citrus juice. Du kan derefter placere denne over rust sektionen, og lad det natten over. Den næste dag, bør rust kommer ud let med en tør klud.

Hvid eddike. Syrer er en af ​​de vigtigste komponenter i at fjerne rust. Dette er grunden til eddike er også meget effektiv til at fjerne rust. Husk dog, at eddike har et relativt lavt syreindhold, hvilket betyder, at det skal anvendes i ufortyndet form. Brug en svamp eller klud dyppet i eddike, og sprede dette over rust. Lad natten over, og derefter krat væk på de sidste par rust rester. Sørg for at vaske væk eddike rest dog især da eddike har en udpræget skarp lugt.

Soda. Læskedrikke som Coca Cola og en lang række andre kulsyreholdige drikkevarer faktisk fungerer godt i at fjerne rust. Dette er på grund af phosphorsyre som drikkevarer naturligt indeholder. Du skal blot tage den ruster objektet og fordybe det i en lille beholder fyldt med drikken. Lad elementet natten, og derefter skylles væk soda rest fra objektet. Den rust bør også komme fra objekterne naturligt.

Andre opskrifter. Du kan også kombinere hydrogenperoxid, fløde af tandsten, og bagepulver til at oprette en fortid, der hurtigt vil fjerne rustpletter. For at bruge denne, blot anvende pastaen på toppen af ​​rustent område. Lad det i stedet for en halv time og fjerne stof fra overfladen af ​​objektet. Gentag processen som nødvendigt, såsom hvis der er genstridige rustpletter dybt ind i overfladen af ​​metalgenstand. Tør pasta efter afdelinger væk. Denne blanding er også meget skånsom mod metaloverfladen, hvilket betyder, at det ikke vil forårsage misfarvning.

Med disse trin, kan du nemt fjerne rust fra fælles husholdningsartikler. Hold dit jern udstyr tørt til altid at forebygge rust igen opbygges. Gennem disse påmindelser, er let at holde dit værktøj i topform.