Hvordan man laver en pude Cover Uden Syning

Hvordan man laver en pude Cover Uden Syning

Hvis du er ligesom mig, du enten:

  • Kan du ikke lide at sy.
  • Ved ikke noget, men det helt grundlæggende.
  • Ejer ikke en symaskine.

Desværre, jeg falder i alle 3 af disse kategorier. Men jeg har en simpel nem løsning på, hvordan man kan lave nogle meget attraktive pudebetræk uden syning og uden at bruge en masse penge til at gøre det.

Materialer:

Saks
Tarvelige lim eller en lav temp limpistol
Fabric tabel dækkeservietter (dit valg af farve)
Eventuelle dekorationer, som du måske ønsker

Trin 1

Sørg for at du ved, hvor lang din pude er, at du gør den nye dækning for. I dette eksempel vil vi tage et lille 4x4 pude.

Trin 2

For dit stof, du bruger, skal du finde et par stof dækkeservietter. At sikre de er stof med ingen plast opbakning. Grunden til at jeg foreslår at bruge dækkeservietter er fordi de er relativt billige. Og hvis du er udsmykning til en særlig lejlighed eller ferie, kan du finde nogle rigtig flotte udseende dem (som regel til en bedre pris på grund af deres begrænsede tilgængelighed). Den ene jeg gjorde var ud af en pastel gingham materiale til påske / forår.

Trin 3

Når du har valgt dit materiale, hvad du vil gøre, er at vaske dem få stivheden ud af stoffet. Bare lad dem lufttørre eller tørretumbles dem på lav i tørretumbleren.

Trin 4

Sæt dit materiale med forsiden nedad, så bagsiden vender mod dig. Jeg bruger tarvelige lim, men en lav temperatur limpistol fungerer godt, også. Hvis du vælger at bruge den klæbrige lim, få en lille svamp pensel til at sprede limen jævnt langs top og bund. Gør det samme med den anden dækkeserviet, men sørg for at efterlade en side på begge måtter unglued så du kan sætte dette over puden.

Trin 5

Efter omkring 30 minutter, skal du sørge for, at limen er tørret ved at give den en lille slæbebåd og derefter placere din pude indeni. Du kan have til at arbejde det ind på først, men bare rolig, fordi du vil have en sikker dækning for puden.

Trin 6

Når puden er i sin nye cover, justér efter behov for at sikre, det er ikke svulmende i nogen bestemt sted.

Trin 7

Nu er det op til dig, men jeg lukker mine. Du vil have åbningen, og det er din beslutning om du lukker det eller ej. Jeg har lukket flere af mine og brugte tarvelige lim igen. Når jeg gør dette selv, jeg kun lim den ene side og tryk fast til det at holde sig til den anden side. Jeg giver det om en anden 20 minutter eller så, og hold den nede med noget tungt - en bog, jern, en skål - bare noget at holde det på plads.

Trin 8

Herefter er tørret, kan du nu vælge, om du vil forskønne din nye skabelse. Du kan tacky lim knapper, gnide på stencils, tilføje kvaster eller bånd eller pletter. Dette er din skabelse, og det er derfor, det er så sjovt, som du er den ene træffer beslutningerne, ikke at have nogen træffer beslutningerne for det, de tror, ​​du måske gerne.

Trin 9

Når du er færdig med dit projekt, vise det stolt, for alle at se. Jeg lover du vil få kommentarer, fordi det vil være en en af ​​en slags projekt, som ingen andre har, og de vil gerne vil vide, hvor du fik det. Du kan med stolthed sige, det er en original, og du er den eneste, der ejer denne slags pude dækker.

Trin 10

Der har du det - en no sy pudebetræk, som du har gjort dig selv, noget der er helt unik og en af en slags. Hvis du lige er begyndt, kan hele processen tage omkring 1 1/2 timer, men jo oftere du gør det, jo mindre tid det vil tage. Der er andre muligheder, du kan gøre (såsom snaps), hvis du ikke ønsker at rode med limen. Du bliver bare nødt til at sikre, at du har de nødvendige redskaber til at anbringe de snaps på med. Den store ting om dette projekt er, at hvis du har børn, kan de hjælpe dig, fordi det er en hånd syet projekt. Og det kan være en givende tid for jer begge, fordi du kan stolt sige, at vi gjorde det.

Her er et simpelt ikke sy projekt, der er hurtig, sjovt og givende. Og du kan også give dine børn mulighed for at hjælpe dig. Du gør din egen skabelse, fordi ingen vil have en, der er præcis dit. Så turde at være anderledes, have det sjovt med dette projekt og huske den eneste, der stopper dig, er dig.