Hvordan man laver en mode pin for en fundraiser

Moderigtigt kostume smykker til en fundraising begivenhed skal være hurtig og let at lave. Leverancerne er nødvendige bør være let tilgængelige eller billige at købe, for at opnå en fortjeneste.

Forsyninger skal købes i løs vægt, hvis det er muligt, for at spare endnu flere penge. Dem, du får brug for dette projekt er: Costume smykker pin ryggen, forskårne træstykker, hobbymaling, og en god lim, såsom E6000 eller varm lim. Træ figurer kan købes i næsten alle butikker med kunsthåndværk.

Disse håndlavede smykker stifter vil være stjernen i showet.

Disse vil være de første ben i diverse former. Cirkler, kvadrater, rektangler og andre mode pin figurer er tilgængelige, herunder mange ferie figurer. Personlige emner er meget populære.

Saml dine leverancer. Spred dit arbejdsområde eller bord med 2 plader af avis. Beslut, hvor mange af hver indledende du får brug for. Mal hver af de figurer i enhver farve du foretrækker. I nogle tilfælde kan det tage to lag. Det er bedst at arbejde samlebånd stil ved at male den ene side af stykkerne og om dem ud på avisen.

Når malingen er tørret, vende dem om og male den anden side. Læg dem tilbage på papiret til tørre. Vær sikker på at alle kanterne er malet. Du kan også male kanterne af denne unikke smykker i en kontrastfarve.

Hvis du ikke er dygtige i bogstaver eller kalligrafi, kan du være i stand til at finde en bog om bogstaver stilarter, eller gå ind i din computer og udskrive alfabetet i store og små bogstaver i den skrifttype, du vil bruge. Brug disse breve som en vejledning. Initialer vil normalt være sort, men bruge en farve, der ser godt ud. Du kan bruge maling kuglepenne eller blot bruge håndværk maling og en meget lille pensel til at gøre initialer.

Når begge sider af de smykker pins er tørret helt, sprøjte dem foran og bagpå med en let spray af lak, glasur eller lak. Hvis nogen stykker af avisen går i stå, bare skrabe det ud og røre op stiften med frisk maling.

Når alle brikkerne er helt tørre, vedhæfte et smykke pin tilbage til hver enkelt. Brug varm lim eller E6000 til den mest sikre hold.

Hvis du arbejder med en gruppe mennesker, der er nedsat et samlebånd til at udfylde disse mode smykker brocher. Tag en pause eller arbejde på et andet projekt, mens du venter på brikkerne til at tørre.