Hvordan man laver en Kærlighed Potion

Hvordan man laver en Kærlighed Potion

At være forelsket er formentlig en af ​​de bedste følelser. Hvad gør det ekstra særlige er, hvis den person, du er forelsket i det på samme måde over for dig.

Der er tidspunkter, hvor den person, du er forelsket i, ikke gengælde følelsen. Hvis du virkelig kan lide den person, kan du tænke på måder at få personens opmærksomhed og gøre ham / hende forelske sig i dig. Du kan gå ud af din måde at behage denne person ved at give gaver og gør tankevækkende ting. Disse ideer kan arbejde, men hvad hvis det ikke gør?

Det menes, at i en tid med hekse og hekseri, blev kærester forhekset. Heksene viftede deres tryllestave og trylleformularer på deres resistente kærester. Disse hekse var kendt for at have brugt kærlighed eliksir. Det kaldes også en kærlighed potion.

Kærlighed potions er søde og berusende stoffer. Det kan give sensuelle og erotiske følelser, når beruset. Kærlighed potions menes at have beføjelse til at gøre en person falder i kærlighed med hvem gav det til dem. Det skal drikkes på det rigtige tidspunkt med den rigtige sang at gøre strømmen arbejde. Interessant, hva?

Her er de trin om hvordan man laver en kærlighed potion:

Brew kærlighed potion på det rigtige tidspunkt. Den rigtige timing er vigtig og afgørende, når de foretager kærlighed potion. Ellers kan dens magt ikke korrekt. Den perfekte timing skal være på det tidspunkt, hvor månen er voksning, og det er mellem før midnat og tidlig daggry.

Forbered hvide stearinlys. Dit navn skal være skåret sammen med personens navn du ønsker at give den kærlighed potion til på en hvid søjle stearinlys. Lyset tændes, og placer den oven på et bord. Efter dette, er du nødt til at tænde to offerfund stearinlys og sæt begge på hver side af den hvide stearinlys søjle.

Forbered te. Du har brug for følgende ingredienser til te: to friske blade af mynte, to friske blade af citron, to teskefulde løsblade sort te, 1/8 tsk muskatnød, timian, rosmarin og kanel, en teskefuld sukker eller honning, og to kopper postevand. Saml alle ingredienser og brygge dem i en kedlen. Før te koger, hæld det i et krus. Lad det afkøle.

Synge magiske ord. Mens du lade te køle ned, synge disse magiske ord: "Ved baggrund af denne tiltagende måne, jeg opretter denne te at gøre (sige navnet på den person) forelsket i mig."

Overvej på personen. Tænk på den person, mens du lader lysene brænde et stykke tid.

Serveres kærlighed potion til den person. Giv brygget kærlighed potion til person. Lad ham / hende drikke det.

Vi kan gøre næsten alt, når vi er forelskede. Realiseringen af ​​et kærlighed potion er blot en af ​​de skøre ting, vi kan gøre for at gøre en person falder i kærlighed med os. Der er masser af andre ting, som vi kan prøve, og være forelsket gør det værd at vores tid.