Hvordan man laver en bryllupsdag Scrapbog

Memories falme hurtigt, men du kan helt sikkert gemme dem i scrapbøger. Mens moderne teknologi giver flere muligheder via computeren i at lagre minder fra dit liv, er der intet som en gammeldags fotoalbum eller scrapbog at gøre dig nyde de smukke år bag dig, at du har delt med din ægtefælle.

Følg disse trin i at gøre en bryllupsdag scrapbog:

  1. Planlæg din scrapbog. Lav en liste over de emner, du ønsker at sætte i hver side og notere kilden, så du ved hvor man kan få dem. Lav en skitse også af for- og bagside og beslutte, hvad farve motiv, du vil bruge. Det vil være rart, hvis du bruger farver, der repræsenterer året for jubilæet. For eksempel kan du bruge sølv eller grå til sølvbryllup, guld til gyldent jubilæum og ren hvid for diamant eller perle jubilæum.
  2. Kontakt venner og familie og bede dem om at bidrage til din bryllupsdag scrapbog. Nogle af dem kan have i deres besiddelse dateret billeder af dig og din ægtefælle, som du kan låne til scanning. Eller du kan bare bede dem om at skrive noter og beskeder, som du kan sende i siderne i din scrapbog.
  3. Medtag billeder, der skildrer din kærlighedshistorie gennem tiden. Klassificere disse fotos efter periode: frieri, forslag, engagement, bryllup og bryllupsrejse. Pick ikke kun de gode billeder, men også de oprigtige skud for et strejf af humor.
  4. Få billeder fra hvert år i dit ægteskab, især dem, der træffes med dine børn til at vise, hvordan din familie er vokset gennem årene. Fotos fra dine rejser og betydningsfulde begivenheder vil også gøre en interessant feature så ikke undlade at medtage dem.
  5. Bring i tokens, som du delte fra de dage i din bejlen til dit bryllup op til i dag af dit liv sammen. Bogstaver, kort, tokens, servietter, bogmærker, pressede blomster, bånd, bryllup favoriserer og invitationer fra år tilbage er uvurderlige ting, der bør have en plads i dit bryllupsdag scrapbog. Du kan vedhæfte en dejlig kuvert på indersiden bagsiden af ​​din scrapbog for disse poster.
  6. Når du er færdig samle de ting, der vil omfatte din bryllupsdag scrapbog, kan du nu oprette siderne. Gør siderne særlige ved forskønne hver med bånd, udskæringer, skitser og andre afpuds. Billederne vil gøre op en historie for hver side, og de vil helt sikkert "gør det taler", når godt placeret og arrangeret kronologisk.
  7. Sørg for, at de farver, der anvendes i din bryllupsdag scrapbog ikke kollidere i én side. Hver side skal have en individuel farve. For bryllupsrejse siden for eksempel pink eller rose er en ideel farve.

Gør dit bryllupsdag scrapbog kan være dobbelt sjovt, hvis du deler projektet med hele familien. Hvis du har børn, der er i midten barndom eller teenage år, kan de kaste i deres kreative side ved at hjælpe dig med at designe og samle scrapbog. Så i sidste ende, er du igen skaber mere mindeværdige øjeblikke for familien, mens du bevare de vidunderlige gange du alle delte i de foregående år.