Hvordan man laver en Blogger Template

Hvordan man laver en Blogger Template


Hvis du er en af ​​de mange bloggere, der har tilmeldt sig en gratis Blogger-konto, kan du være interesseret i, hvordan man laver en Blogger skabelon af dine egne, i stedet for at bruge nogle af de gratis skabeloner, der findes online. Denne guide vil hjælpe dig med at oprette en skabelon af dine egne i fire nemme trin.

Lære at gøre en Blogger Template

For at oprette din egen Blogger skabelon, skal du forstå det grundlæggende i CSS (Cascading Style Sheets). Dette skyldes, at Blogger skabelon er bygget på CSS formatering, så den eneste måde du kan rette placere tekst, billeder og andre elementer i din skabelon er ved at forstå og bruge korrekt CSS formatering.

Den enkleste måde at oprette din egen skabelon, er ved ikke at starte fra bunden, men i stedet at hente en af ​​de mange gratis skabeloner, der findes i hele internettet og derefter tilpasse det til at gøre det til din egen. Elementer i Blogger-skabelon, du ønsker at tilpasse:

 • Krop baggrundsbillede (se efter "krop")
 • Center baggrundsbillede (se efter "#center")
 • Header billede (se efter "#header") - også indstille højde og bredde
 • Footer billede (se efter "#footer") - også indstille højde og bredde
 • Ydre indpakning ("# ydre-wrapper") - det er bredden på din blog
 • Main ("#main") - indstille bredden af ​​sektionen for stillinger
 • Sidebar ("#sidebar") - indstille bredden på højre og venstre sidebars

Ved at finde hver enkelt af disse elementer inden for en eksisterende skabelon og tweaking dem til dine behov, vil det være let at oprette din egen skabelon på ingen tid.

Andre elementer i en Blogger Template

Selv efter du har tilpasset de store dele af din Blogger-skabelon, der er angivet ovenfor, er der stadig et stort antal CSS elementer, som du kan justere for yderligere tilpasse det og gøre din egen skabelon.

 • Krop - CSS krop søgeord kan du ændre kroppens margin plads og polstring, baggrundsfarve, samlet organ skriftstørrelse og andre elementer i den samlede krop af bloggen.
 • H1, H2, osv ... - Det er de forskellige overskrifter, som du vil bruge hele din blog. I disse dele af skabelonen, du definere margin, padding, farve og skriftstørrelse hver header type.
 • P, OL, UL og BLOCKQUOTE - For hvert af disse elementer, kan du definere højden på hver linje, margener, polstring og liste stil (for lister).
 • A - Angiv farve og andre egenskaber ved links på din blog.
 • IMG - Angiv karakteristika indlejrede billeder og billede links.

Effekten af ​​CSS inden for XML Blogger skabeloner er, at du kan definere alle de formatering og struktur din blog inden for denne ene fil ved hjælp af CSS kode. Det er derfor, du aldrig behøver at bekymre dig om formatering når du skriver blogindlæg, fordi alle formateringen arbejde, der allerede er gjort via din skabelon.

Forskellige formatering for forskellige Blog Sektioner

Ud over de elementer, der er anført ovenfor, når du ruller ned i din base skabelon, kan du også opleve, at de her beskrevne gentages. Dette skyldes, at forskellige dele af din blog kan have forskellige indstillinger formatering.

For eksempel kan du finde sektioner mærket "#menu", "#posted", "#content" eller noget andet, der definerer et bestemt afsnit af bloggen, der har brug formatering information. Dette giver dig mulighed for at indstille forskellige skrifttyper, overskrifter, marginer og andre indstillinger for sektioner, såsom din menu, post poster, sidebars og andre blog elementer.

Yderligere overvejelser

Når du lære at gøre en Blogger-skabelon, kan du blive fristet til at tilføje indhold til din skabelon. Men det er vigtigt at huske, at en skabelon er ikke et sted for statisk indhold (såsom titlen på din blog). Disse oplysninger alle eksisterer inden for de sideelementer, du har angivet i din Blogger-konto. Når du downloader en gratis Blogger-skabelon til at bruge som din base udgangspunkt alle disse værdier er automatisk hentet, i gennem scripting, så modstå trangen til at indtaste statisk tekst eller blog indhold direkte ind i skabelonen.

Husk - skabelonen er kun for formatering din blog, ikke for at tilføje indhold! Der er et par tilfælde, hvor du vil blive bedt om at indsætte koden direkte i din skabelon, såsom Google Adsense, men det meste af tiden vil du tilføje widgets og gadgets til din blog via Blogger grafiske brugerflade, når du har din base skabelon arbejdsmiljø.

Vigtigst er det, selv om du aldrig har skrevet en linje kode i dit liv, kan alle lære at ændre en eksisterende skabelon, og ved at gøre, så du i sidste ende lære, hvad CSS og XML-koder betyder, og hvordan de påvirker udseendet af din blog.