Hvordan man laver en billig bogreol

En billig bogreol kan være stor en omdrejningspunktet for ethvert rum, og den største ting om denne type møbler er, at det ikke behøver at være dyre. Faktisk kan det være snavs billige. De er gode muligheder for folk, der har lidt eller ingen møbler. De er fantastisk til studerende eller børn, og alle kan gøre disse store billige reoler. Her er et eksempel på en bogreol, der har en samlet omkostning på mindre end 10 dollars. Plus der er en ekstra fordel i, at disse boghylder er miljøvenlige og er fremstillet af genbrugsmateriale.

Du skal bruge et par ting, før du starter dit projekt. Få 5 eller 6 papkasser, en lim pistol, limstifter, spray maling og noget tape. Alle disse elementer kan købes hos din lokale Walmart eller isenkræmmer. Du kan få kasser fra enhver butik, bare gå ind og spørge, om de har nogen papkasser. Du kan også finde dem uden indkøbscentre, i skraldespande eller i supermarkedet.

  1. Når du har dit materiale, så du ønsker at tage en kasse og lukke den på alle sider med undtagelse af én.
  2. Tape den nederste ende for at gøre det stærkere. Gør dette for alle felter, du har.
  3. Derefter bøje klapperne i den side, du forlod åbent ind i feltet, så det er mere robuste. Gør dette for alle boksene.
  4. Når man er færdig med at forberede kasserne, lime dem sammen, den ene oven på den anden, og et par på de laterale sider. Lav en række af to eller tre, og du kan lave to eller tre stakke.
  5. Når du har limet hver boks sammen, så du ønsker at tage din bogreol udenfor, så du kan male det.
  6. Sæt bogreol oven på avisen, så du ikke male indkørslen, eller græsset, så tag dit spray maling og male indersiden af ​​din bogreol.
  7. Lad et lag af maling tørre, og derefter sprøjte det igen.
  8. Når malingen ser endnu og er tørret helt på indersiden af ​​din bogreol, begynde at male ydersiden.
  9. Paint en side ad gangen og lad det helt tørt.
  10. Paint bunden af ​​boghylden i slutningen ved at dreje det over når de andre sider er tørre.

Når du er færdig, har du en ny billig reol og kan tage det i at nyde. Det er ikke meget robust, men det vil holde CD'er, et par bøger og nips. Det ser flot ud, og det er meget bedre end at sætte ting op i stakke på gulvet.