Hvordan man laver en Armature til Sculpting Clay

I sculpting ler, et anker er meget vigtigt. Det vil fungere som base og rammer for din skulptur, uanset om du bruger ler eller gips. Det er især vigtigt for at gøre store skulpturer, da det tjener som en stærk base, der er modstandsdygtig over for brud. Endnu en betydningen af ​​at have et anker er, at det gør det muligt at bruge mindre ler materiale under sculpting processen. Med dette er sagt, hvad er de skridt til at gøre et anker?

  • Start med hovedet, gå ned til hoveddelen. Begynde at oprette ankeret fra lederen af din planlagte skulptur, gå ned hoveddelen. Når du allerede har hoveddelen fortsat forgrene sig herfra til at danne lemmerne og andre dele.

    Husk, at da ankeret er bare for rammerne af skulpturen, behøver det ikke at være præcis i form og måling. Alle thatâ € ™ s vigtigt er, at det har den grundlæggende form af figuren, du vil oprette.
  • Har en stålstang og en træpæl. Disse to materialer er de grundlæggende materialer, der vil blive anvendt til ankeret. I et stykke træ bore et hul på omkring en halv tomme. Derefter sætte træ stang eller stålstang i hullet og holde det ved hjælp af epoxy eller noget, der kan bruges til at indsætte det. Den vil stå som en base og give ekstra støtte til dit anker, når du tilføjer ekstra ler.
  • . Place extensions Du skal bruge ståltråd til dette formål; bruge en slags ståltråd, der er håndterbare og er let at bøje. Lim din valgte ledning til din træ base. Hvis du har en stål kan du bruge en svejsning materiale til en stærkere binding.

    Du kan bruge lettere, tyndere og mere bøjelige ledninger for de mindre dele af din skulptur, men ita € ™ s bedst, at du bruger stærkere ledninger til at danne hoveddelen af ​​dit anker.
  • Tilslut hver del. Dernæst sammensætte træ og metal til din anker. Ved at deltage hver del, kan du søm træet eller bare lim det. Du skal være sikker på at din anker er stærk nok til at holde skulpturen, fordi det vil blive tungt som du tilføjer ler eller gips til det.
  • Wrap ankeret med aluminiumsfolie. Youâ € ™ re næsten færdig! Wrap aluminiumsfolie hele ankeret, og tryk folien tæt til at gøre det kompakt. For lederen af ​​din skulptur, kan du bold op aluminiumsfolie.
  • Kend de andre muligheder. En anden mulighed er at bruge en svejsning anlæg til dine skulpturer. Det er meget billigere i forhold til nogle andre materialer. Dog vil denne mulighed kræver en welderâ € ™ s dygtighed, og det er nødvendigt at tage ekstra forsigtighed i at bruge denne mulighed.

Der har du det! Disse er de væsentlige skridt for at gøre et anker for ler skulpturer. Du må tage sig tid til at eksperimentere og afprøve gøre et anker, før du gå i gang på den faktiske ler selv. Dette vil virkelig hjælpe dig har en mere effektiv tid med sculpting processen, og vil hjælpe dig med at planlægge for kroppen af ​​din skulptur så godt. Held og lykke, og håber det hjalp!