Hvordan man laver Decoupagepapir

Decoupage er en kunst, der har eksisteret siden det 18. århundrede. Denne type kunst er nu mest brugt i scrapbøger og andre memorabilia. Decoupage betyder dekorere et emne med forskellige udskæringer af papir materialer og andre objekter. Efter flere pletter af papir er limet på varen, er det så malet med lak til at forsegle design i. Det er lakeret i masser af lag. Herefter lakken poleret som prikken over i'et til det element, der er designet.

Hvis du er interesseret i denne klassiske form for kunst, kan du lave din egen Decoupagepapir ved at følge de enkle trin herunder:

  1. Materialer. De materialer, som du får brug for dette projekt omfatter stykker papir med forskellige designs, akryl smerter i beige, akryl gel, et par pensler, en skum paintbrush, sandpapir og mod Podge. Du kan finde disse materialer fra din lokale kunst og kunsthåndværk butik. Vælg den tyndeste papir, som du kan få. Tyndt papir fungerer godt med denne type projekter.
  2. Åge dit papir. For at give dit papir et gammelt look, den letteste ting du kan gøre, er at male over det med den beige akrylmaling. Andre procedurer, du kan gøre for at give papir et gammelt udseende er maleri over det med kaffe eller sojasovs. Disse metoder kan efterlade dine papirer med en lugt, så det er bedst at holde sig til den beige akrylmaling.
  3. Tilføjelse den antikke look. Decoupage papir skal have det antikke look. Du kan opnå dette ved at bruge akryl gel til at få en slid kig rundt i kanten af ​​papiret. Du kan gøre dette ved at lufte ud pensel og let børstning akryl gel på kanterne af dine papirer. Sørg for at du har ujævne pletter at gøre udseendet mere autentisk.
  4. Realiseringen decoupage. Nu skal du vælge det element, du vil have en decoupage design på. Det kan være alt fra et smykkeskrin til en journal dækning. Klip det papir, du gjorde tidligere, da det allerede er tørt. Gør brikkerne ujævn. Få din mod podge klar, da dette vil blive brugt som din lim. Arranger din decoupage på din vare, og brug en pensel til at lime den. Du kan bruge svamp børste til at dække Decoupagepapir så du wonâ € ™ t forlade penselstrøg. Gør dette hele vejen rundt det objekt, du forsøger at dække. Lad objekt tørre.
  5. Efterbehandling. Når objektet er tørt, skal du bruge sandpapir til at udjævne overfladen. Efter slibning, sagt på en anden coating af mod podge. Efter det tørrer, sand den ned igen. Gør dette indtil du allerede har udseendet og tekstur, som du ønsker. Under flere belægninger af den mod podge vil beskytte papiret.

Det er skridt til, hvordan du kan gøre decoupage papir og dekorere dine emner med det. Du kan vælge forskellige papirtyper for at opnå et udseende, som du ønsker. Processen er nemt, når du får hænge af det.