Hvordan man korrekt Backwash en DE Pool Filter

Er du nysgerrig på, hvordan du gør returskylning for din helt nye swimmingpool eller prisbevidste i servicering din pool filter? Her er et skitseret detalje, hvordan man kan få arbejdet gjort. Det tager kun nogle minutter, og vil få din pool i tiptop stand på ingen tid.

  • Hvornår skal gøre en returskylning. Normalt er indstillingen er vejledende for det pres, du havde i første omgang efter servicering eller rengøring blev gjort til dit filter. Har en pulje professionel tage dette til efterretning eller optage det. Hvis trykket er nu 8 til 10 lbs over indstillingen, er det tid til at rydde op. En anden er, hvis strømningshastigheden er sænket betydeligt. Tag brugsanvisningen for at kontrollere så godt. Ventiler formodes at være åben og slanger rullet ud, før du begynder at en returskylning.
  • En forskel på ventilpositionen. A DE filtrere skub eller træk ventil kan blive bemærket som ventilen i sidste ende kan vende strømmen af vand. Under håndtaget op tillader beskidt vand til at gå ud til returskylning slange. Når håndtaget er nede, er filtreret vand returneres tilbage til puljen.
  • Korrekt procedure. The push-pull ventil også betegnet skydeventil er normalt til siden af en DE filter. Denne form for ventil er enkel og har færre dele. For sand filtertyper er filtrering gjort med stemplet i op position, og returskylning er nede. For en DE filtrere det er modsætningerne i position til filter og returskylning mode. Vand går ind og ud af filteret, og det er sådan returskylning er gjort, således udtrykket "returskylning."
  • Tidsrum. Denne proces tager omkring 2-3 minutter. Vand kan tilsættes til poolen forud for dette og skal være over skimmer. På en DE-filter, du tilføjer et skridt mere, som er at blande i DE pulver via skimmer. Returskylning bør ske omkring 2-3 gange. Det tager 2-1 / 2 minutter for første returskyl og 20 sekunder at filtrere. På anden runde, returskylning for 1 ½ minutter og filter 20 for sekunder og derefter returskylle igen i et minut og sted i filter position. DE pulver fjernes på denne måde. Se per producentens vejledning til reference.
  • Vedligeholdelse og lækager. Ventiler smøres årligt på et minimum. Fjern først stemplet fra ventilen og anvende et smøremiddel som Magic Lube. Hvis du ser nogen lækager, er det muligt, at du har en overbelastet eller blæst pakning. Undersøg ved at fjerne stemplet fra ventilen for at se om der er beskadigede eller mangler disc o-ringe.

Andre indstillinger som i en multi-port ventil til at notere sig, er: Filter, Backwash, Skyl, recirkulere, Lukket og Drain / Affald, som er selvforklarende. Gør filtrering til returskylning, husk at slukke for pumpen først. Grundlæggende filter er den vigtigste indstilling at have. Skylning udføres efter en returskylning for et rent tank. Recirkulerende er en backup funktion, hvis dit filter nedbryder og returskyl sender beskidt vand ud af systemet. Lukket position viste, at ingen vand strømmer ind eller ud og Drain er uden om filtrering proces helt og sender vand ud for at sænke vandet pulje eller vakuum ud vragrester. Nu, hvor du er på vej til at forstå filtrering og returskylning, kan du også høre en pulje professionel på korrekt vedligeholdelse og eftersyn af dit filtreringssystem. Har optegnelser over tidligere rengøring datoer. Nu er tid til at rense ud og nyde fuldt en god omgang med nogle få nemme trin.