Hvordan man kan trække fælles Asiatiske Egenskaber

Asien er den største kontinent og har omkring 60% af verdens befolkning. Folk i dette kontinent kaldes asiater. De har fremtrædende træk, der adskiller dem fra folk i andre verdensdele, såsom deres mørke hår og øjne. Som enhver anden tegning, det første skridt i at skabe et emne med et asiatisk funktion er at få et foto som din reference. Hvis du kender en asiatisk, kan du observere hans funktioner samt hans udtryk, der kan hjælpe dig i din tegning. Der er forskellige nationaliteter i Asien, som du kan tjekke ud. Når du har dit emne, få dine materialer, og du kan begynde at tegne.

  • Hoved. Tegn et afrundet hoved som de fleste asiater har dette. Gør hagen let tilspidset og lægge lidt af rundhed på kæben.
  • Guide. Lav et kryds eller "t" form inde i ansigt, der vil fungere som din guide i at sætte øjne, næse og mund. Man kan gøre dette ved at tegne en lodret linie på midten af ​​den flade, der går fra toppen af ​​hovedet til hagen. Derefter tegne en vandret linje, der vil krydse den lodrette linje, der skal tjene som vejledning i øjnene.
  • Øjne. Asiatiske øjne er normalt længere fra hinanden. Et fremtrædende træk ved asiatiske øjne er, at de er temmelig lige på toppen med en svag kurve på vinkel og en kurve, der går lodret på siden af ​​næseryggen. Andre mennesker i Asien ligesom kinesisk, koreanere og Vietnamesisk har flere vinkler i øjnene, mens andre som filippinere, indere og malaysiere har øjne, der har vinkler, der er en smule nedad. Tilføj øjenlågene.
  • Ører og øjenbryn. Tegn ørerne uden for ansigtet og øjenbrynene over øjnene. Øjenbryn er ikke så tyk men normalt tendens til at se stærk.
  • Næse. En asiatisk næse generelt ikke spidst. Den næseryggen starter bredt og bliver smallere. Nogle har afrundede næse, mens andre ikke er det afrundede, men ikke der pegede samt.
  • Mouth og kindben. Asiater har ikke kantede og brede mund. De er som regel små og ikke for tyk. Du kan lave kindben ser stærkere skygge.
  • Hår. De fleste asiatere har mørke, glat hår. Hvis dit emne er en pige, gøre håret længere at understrege sin rethed. Hvis dit emne er en fyr, bare trække en kort, men stadig glat hår.
  • Afslut. Tegn det sidste touch ved at gøre dine linjer mørkere linjer, du gerne vil vise i din tegning.
  • Slet. Fjern retningslinier og andre uønskede linjer ved at slette dem.
  • Tilføj farver. Asiatiske hud er ikke for lyse og ikke for mørke. Det er mere af en tan eller gylden i farven. Håret og øjnene er også mørke. Man kan bruge sort til hår samt øjnene.

Tegning en asiatisk er ligesom at tegne en anden person. Du skal bare nødt til at fokusere på de vigtigste funktioner, der adskiller dem fra andre racer og indarbejde dem i din tegning til at opnå en asiatisk udseende.