Hvordan man kan trække en elliptisk Arch

Elliptiske buer anvendes oftere som en arkitektonisk slutprodukt ved konstruktion bygninger. Denne særlige type af bue bærer formen af ​​den ene halvdel af en oval eller en ellipse form, og er normalt estimeret ved tre tilstødende buer i cirkulære former. Arches først blev synlig i 2. årtusinde f.Kr. i arkitekturer bygget med mursten i Mesopotamien. Ancient Romea € ™ s arkitekter var pionerer i anvendelsen af ​​denne metode til flere af deres strukturer. Udfladning halvrunde buer kan skabe elliptiske buer. Dybest set, tegning en elliptisk bue gøres let, hvis du gør brug af en tegning kompas og en lineal. Den første ting at finde ud af, er, hvordan man tegner en ellipse til at være rygraden i din bue. Herfra kan du begynde at oprette din elliptisk bue. Hera € ™ s hvordan du gør det:

  • Til dette projekt, skal du bruge andre materialer bortset fra din lineal og kompas. Du bliver også nødt til at have lidt snor, papir, pap, og 2 stykker af stifter. Størrelsen på din pap, længden af ​​din streng, og det papir, du vil bruge, vil være baseret i overensstemmelse med størrelsen af ​​den elliptiske form, du ønsker at tegne. For at tegne dit ellipse ordentligt, skal du placere din stykke papir i midten af ​​din pap.
  • Tegn en vandret linje ved hjælp af din lineal, som vil repræsentere længden din ellipse. Tegn på en vinkelret linie på midten af ​​den linje, der blev trukket vandret til at tjene som ellipseâ € ™ s bredde. Hold linjer vinkelret med hinanden.
  • Placer din kompas på området for dine to skærende linier. Juster det område, hvor din blyant er placeret på din kompas for at gøre det nå slutpunktet for den linje, du har tegnet i vandret. Sæt slutpunktet for dit kompas over linje i lodret uden at foretage ændringer til den oprindelige måling af dit kompas. Lad det køre cirkulært, mærkning punkter, hvor den møder med linje horisontalt.
  • Vedhæft dine stifter i hver ende af den parallelle linje, binde i din streng stramt. Med din stramme snor som en guide, cirkulært flytte din blyant til at tegne i den elliptiske form.
  • Sæt markøren slutningen af ​​din kompas på midten af ​​din Archa € ™ s åbning. Placer blyant på needleâ € ™ s venstre side. Med din nål sat i sin position, flytte din blyant mod needleâ € ™ s højre side i en kurvet bevægelse.
  • Tegn linjer på begge sider af din elliptisk bue med en lineal. Hvis du vil oprette en tredimensionel bue, trække i en mindre udgave inden for den oprindelige bue. Deltag begge buer sammen ved hjælp af to rette linjer trukket i bunden med linealen. Du er nu færdig en tredimensionel elliptisk bue.

Spanning så mange årtier har elliptiske buer været anvendt i konstruktionen af ​​broer, bygninger, gateways, vinduer og andre strukturer for at skabe en unik effekt og design. Ældre huse stadig bære rester af buer. Senest har mere moderne hjem taget på teknikken så godt. Ved udarbejdelsen af ​​visse arkitektoniske temaer, kan elliptiske buer forbedre billeder på papir, som de gør i faktiske strukturer. Øve hvordan man tegner en grundlæggende ellipse form kan give dig den rigtige teknik, når det gælder om at skabe elliptiske buer.