Hvordan man kan tiltrække mænd på en klub eller bar

Forestil dig dette: youâ € ™ re sidder på en bar, og du ser en mand, som du synes er perfekt til din smag. Hvad gør du? For nogle kvinder kan tiltrække mænd på en klub eller bar være svært. Normalt, de er genert og ikke meget erfarne, så de donâ € ™ t vide, hvad de skal gøre i situationer som disse. Hvis du har et problem med at tiltrække mænd i barer eller klubber, læs videre for at finde ud af, hvordan du kan møde manden af ​​dine drømme.

Her er nogle tips om hvordan man kan tiltrække mænd på en klub eller bar:

  1. Start hjemme. Hvad du bære er meget vigtigt, hvis du ønsker at tiltrække mænd på en klub eller bar. Sørg for at bære komfortable, men elegante tøj. Donâ € ™ t gå til tøj, der er for faddish og over toppen. Itâ € ™ s bedst at tilføje en lille smule personlighed til nyeste trends. På denne måde kan du skinne igennem, hvad youâ € ™ re iført. Også altid bære tøj, du føler dig godt i. Don € ™ t gå for rene æstetik, som om du ikke er fortrolig med, hvad youâ € ™ re iført, wonâ du € ™ t se godt ud. Husk også, at tøj, der er for afslørende vil give et forkert indtryk.
  2. Donâ € ™ t gå overbord med make up. Ifølge undersøgelser, de fleste mænd foretrækker en enkelt look, når det kommer til at gøre op. Du bør dog også overveje, at du kommer til et sted med mørkere belysning. Det er bedst at fremhæve dit bæst funktion, og gå let på resten af ​​ansigtet. Hvis du har gode øjne, kan du prøve at fremhæve dem ved at bære eyeliner, mascara og nogle øjenskygge. Gå let med resten af ​​ansigtet ved at bære neutrale farver på læberne og kinderne. Saftig læber kan suppleres med en læbestift og nogle lip gloss. Bare husk, at dit ansigt shouldnà € ™ t være kage med make up efter youâ € ™ re gjort anvendelse.
  3. Lær at være en god conversationalist. Itâ € ™ s ikke kun ser, der betyder noget; dens hvad der kommer ud af din mund. Du bør altid vide, hvordan man holder en samtale i gang. Det ser godt ud, vil ikke sikre, at mænd vil blive tiltrukket af dig.
  4. Don € ™ t stress det. Være sikker på dig selv og donâ € ™ t løbet tænke situationen. Den bedste måde at tiltrække mænd er bare at have det sjovt. Youâ € ™ re på en bar eller klub for at have det sjovt, så thatâ € ™ s præcis, hvad du skal gøre! Donâ € ™ t sidde og vente for mænd at blive tiltrukket af dig - det skal komme naturligt. Prøv at gå ud med dine venner. Dette vil sætte dig i din naturlige element, så du føler dig mere afslappet og komfortabel.

Det ser godt ud er ikke nødvendigvis en sikker måde at tiltrække mænd. Du skal have personlighed til at gå med det. Være sikker på dig selv og donâ € ™ t sved det. Hvis du donâ € ™ t føle sig godt på indersiden, wonâ du € ™ t se godt ud på ydersiden. Start med dig selv og mænd vil tage mere varsel. Følg disse tips og mænd vil bede dig om dit nummer på ingen tid.