Hvordan man kan tiltrække mænd: Dating Advice for kvinder

Hvordan man kan tiltrække mænd: Dating Advice for kvinder

Bare antage, at du er en enkelt kvinde går om din virksomhed, uanset om det er på en skole eller kirke-funktion, et besøg i den lokale sportsklub, eller måske en indsamling af venner på en lokale pub, og du tilfældigvis til at se en mand, der ser interessant og attraktivt for dig. Du begynder at blive nysgerrig ham på en romantisk måde, og spekulerer på, om han muligvis kunne være interesseret i dig for dating, romance, og mere.

Men hvad kan du gøre?

Først og fremmest, er du nødt til at få denne mands opmærksomhed og forhåbentlig engagere sig i en form for lys samtale. Hvis tale med denne fyr gnister hans interesse (og du er sikker på, at han ikke allerede involveret med en anden kvinde!), Så han kan anmode om at kontakte dig igen. Ting mellem de to af jer kan gå fra der, men det vigtige ting at indse, er, at alle romancer starter med dig at være en attraktiv kvinde på en eller anden måde i øjnene af en interesseret mand.

Så hvad er det præcist, der gør en kvinde attraktiv for mænd?

Jeg har konstateret, at der er seks vigtigste facetter af en kvinde, der tiltrækker mænd. Du kan føre med nogen af ​​disse facetter, men sørg for, at du har en chance for at afsløre så mange af disse som du kan. Husk, at du nogle gange får kun en chance for at gøre det første indtryk af tiltrækning og mange mænd desværre kun kort opmærksomhed spænder.

For at tiltrække attraktive mænd, være sikker på at du afslører dit bedste på følgende områder:

  1. Fysiske aktiver. Fremhæv dine smukke smil, øjne, hud, hår, og tal. Har du en god klingende stemme med skiftende tonehøjde, passende mængde, variable hastigheder, og tiltalende tone. Sørg for at du er yndefulde, feminin, og væske i din krop bevægelser, ansigtsudtryk, håndbevægelser, og på den måde, som du går. Også, hvis du er en stor danser, dans. Men hvis du ikke er, skal du holde dig fra dansegulvet - med undtagelse af de langsomme dem.
  2. Socialt spil. Lige så stærk som det, du har i form af fysiske aktiver er det sociale spil, som du har udviklet. Social spil betyder, at din evne til at holde en mands opmærksomhed med din selvtillid, sexiness, legesyge, street-kløgt, kreativitet, fingerfærdighed, og bevidsthed. Folk, der besidder en masse socialt spil excel på small talk, og har en naturlig velintegreret af stærke mennesker færdigheder for at få det godt med andre.
  3. Heart. Du kan imponere andre mennesker med din entusiasme, sødme, venlighed, varme, oprigtighed, generøsitet, følsomhed, munterhed, og lidenskab. Tricket her er at være så meget af den positive og så lidt af den negative (kritisere, fordømme, klage, misundelse, jalousi).
  4. Tegn. Har styrken til at gøre det rigtige i stedet for hvad er simpelthen let eller praktisk. Din karakter må ikke tiltrække en mand romantisk i starten, men det rejser hans respekt for dig, som er en vigtig langsigtet ingrediens i ethvert forhold. Når den tid kommer, skal du sørge for at give folk et glimt af dit mod, ærlighed, beslutsomhed, ansvarlighed og visdom.
  5. En klasse act. Du kan adskille dig fra dine konkurrenter ved at demonstrere et mere raffineret sans for livsstil, gode smag, og passende social adfærd. Ofte forskellen mellem to kvinder konkurrerer om opmærksomhed en attraktiv mand kommer ned til de oversete, men vigtige, ting som klasse.
  6. En kæmpefordel. For en fuldtidsansat kærlighed partnerskab, er det vigtigt at have fælles interesser, værdier, passioner og drømme. En god pasform fremgår i den naturlige balance mellem at tale og lytte. To mennesker, der passer godt sammen ofte har samme sans for humor og synes at have en uhyggelig måde at bringe det bedste frem i hinanden.

Den nederste linje
Denne dating råd skal hjælpe dig med at lære hvordan man kan tiltrække mænd. Den komplette pakke vil tiltrække det bredeste udvalg af kærlighed udsigter. Må ikke være svag på ethvert område af betydning. Demonstrere eller udvikle dine styrker i din fysiske aktiver, socialt spil, lidenskab og hjerte, karakter, klasse og pasform.