Hvordan man kan tiltrække Lightning

De fleste mennesker ønsker at undgå lynnedslag. Det ironiske er, at tiltrække lyn er den letteste ting i verden, at på et tidspunkt, hvor folk havde ingen anelse om karakteren af ​​lyn, Benjamin Franklin gjorde det med en drage. Hvis du ønsker at tiltrække lyn, er der et par ting du kan gøre. Men shouldnà du € ™ t gøre dem uden opsyn, da lyn kan være dødelig.

Her er de skridt at tage, så du kan tiltrække lyn:

  1. Stå i nærheden af ​​et træ. Træer tiltrække lyn på grund af to ting: deres vandindhold og deres højde. Vandet og andre former for fugt inde i træet adfærd el. I mellemtiden, fordi træerne står højere end andre objekter, har de tendens til at tiltrække lyn. Undersøgelser viser, at ledningsevnen af ​​træer afhænger af den type af træet og frugtbarhed omkring dem. Den type træ mest tilbøjelige til at blive ramt af lynet er eg. Når et tordenvejr slår, være som en hippie og kramme et træ. Youâ € ™ ll tiltrække lyn sikker.
  2. Stå uden at holde en metalgenstand. Lynafledere er bedst til at tiltrække lyn, simpelthen fordi det er deres formål. Men andre metaller, du kan bruge, er metal smykker. Du kan bruge alt fra øreringe til halskæder til armbånd. Undersøgelser viser, at mens iført øreringe (eller en hvilken som helst form for krop ring) tiltrækker lyn, det nedsætter dine chancer for at dø af det. Dette er fordi din krop fungerer som en sti til den lyn til at gå igennem. Al energien fra lynet vil gå lige til metal øreringe. Så næste gang youâ € ™ re forsøger at tiltrække lyn, bære et par øreringe. Ikke blot vil du blive en succes, youâ € ™ re mindre tilbøjelige til at dø, også.
  3. Medbring en mand med dig. Bringe en masse mænd, hvis du ønsker. Ifølge forskerne, er mere tilbøjelige til at blive ramt af lynet mænd. Faktisk 82% af lyn ulykker sker for mænd, og 84% af mennesker, der dør af lyn er mænd.
  4. Gå til toppen af ​​Empire State Building. Bygningen er en magnet for lyn. Mens generelt, er det accepteret, at der er ringe chance for lynnedslag på det samme sted to gange, Empire State Building trodser denne kendsgerning. I en enkelt storm, bliver det ramt af lyn hundredvis af gange. Dette er primært på grund af højden og der fyldes op af Empire State Building. Det er meget højt oppe i himlen med en spids, og dermed gøre det mere modtagelige for lynnedslag. Der er mange metalgenstande i bygningen, hvilket gør det perfekt til elektrisk ledende. Hvis du ønsker at tiltrække lyn, Empire State Building er stedet at gå.

Vi kan lære en masse om lyn. Itâ € ™ sa god ting, at tiltrække lyn er ikke svært. Alt omkring os tiltrækker lyn. Alt, hvad der leder elektricitet, som metaller og vand, er modtagelig for lynnedslag. Hvis du ønsker at tiltrække lyn, skal du følge disse enkle trin. Dog være meget forsigtig, da lynet er meget farligt. Hvis du planlægger at tiltrække lyn, så sørg for, at du tager alle de nødvendige forholdsregler.