Hvordan man kan tiltrække kvinder

Hvordan man kan tiltrække kvinder

Gennem årene har der været hundredvis af bøger skrevet på kunsten (eller uheld) at tiltrække kvinder, men de fleste af dem har formået at gå glip af punktet helt. Der er ingen magisk sætning, hypnose eller duft, der vil tiltrække enhver kvinde du møder. Forskellige kvinder ser for forskellige kvaliteter hos mænd de ville overveje dating, så det er bedst at lægge væk alle disse James Bondian fantasier om øjeblikkelig forførelse. Hvis du ønsker at være mere attraktive for kvinder, er du nødt til at gøre det benarbejde selv.

Der er nogle, der tyder på, at folk gør underbevidste beslutninger om andre inden sekunder af møde dem. I dating verden, kan det gøre processen med at tiltrække kvinder endnu mere udfordrende. Du har måske kun en kort vindue af muligheder for at gøre et godt første indtryk, så du bliver nødt til at få mest ud af din tid. Vi er alle, hvem vi er, hvilket betyder, at maksimere dine aktiver og minimere dine forpligtelser. Her er nogle tips til at blive mere attraktive for kvinder.

 1. Være behageligt i din egen hud. En af de mest attraktive funktioner i et menneske er selvtillid. Mange kvinder er øjeblikkeligt tiltrukket af den fyr, der ser ud til at 'fylde rummet', når han ankommer til en fest eller natklub. Sociale blandingsmaskiner til singler kan være stressende begivenheder for deltagerne, så hvis du kan udstråler en selvsikker luft, vil kvinderne blive tiltrukket. Kanalisere din indre Fonzie hvis det hjælper - uanset hvor du er, det er stedet at være. Du behøver ikke at være den mest fysisk attraktiv mand i rummet, hvis du har nok selvtillid til at sætte andre på lethed.

  Du må ikke forveksle selvtillid med arrogance, dog. Arrogant mænd eller dem, der forsøger alt for hårdt at være festens midtpunkt er ikke særligt attraktive.
 2. Må ikke bare være en oplæser eller en lytter - være en conversationalist. Det er rigtigt, at kvinder har tendens til at bruge dobbelt så mange ord i løbet af en dag som mænd, men det betyder ikke, du er nødt til at være den udpegede lytteren. Kvinder kan nyde møde en mand, der vil lytte til dem uden afbrydelse, men de er mere tiltrukket af mænd, der har noget at sige så godt. Samtaler med kvinder behøver ikke at handle om forførelse og romantik. Optagethed af sådanne kvaliteter kan ofte garantere deres samlede fravær fra samtale. Påfør din samtale færdigheder og tilbringe tid på at tale om fælles interesser. Vær ikke bange for at tilbyde nogle stærke meninger, men ikke dominere samtalen eller være afvisende. Kvinder nyder de mellem-date telefonopkald, så demonstrerer dine evner som en strålende conversationalist kan gøre dig mere attraktiv.
 3. Tøj gør manden. Ligesom det eller ej, vil folk dømme dig ved dit udseende til tider. Det er ikke et spørgsmål om at eje en Armani jakkesæt eller en skinnende par designer sko, men mere om opmærksomhed for detaljer. Hvis du ejer en jern, bruge det. Rynkede tøj annoncere dovenskab og mangel på disciplin. Jeans og t-shirts kan være acceptabelt i hjemmet, men ikke på en social funktion som en singler mixer.

  Hvad er endnu mere vigtigt end det tøj selv er den måde, du sætte dem sammen som en form for selvudfoldelse. Kvinder er tiltrukket af mænd, der ikke er bange for at vise en vis interesse i stil. Må ikke være en cookie-cutter, når det kommer til mænds mode. Alle kan købe den hvide button-down skjorte og tan khaki slacks på mall. Find et look og sætter, dig fri og kvinder vil bemærke.
 4. Husk din personlige hygiejne. Kvinder absolut mærke til de kvaliteter, slå dem fra den mest om en mand. Vide, hvornår det er tid til en reel klipning og skæg trim, f.eks. Kvinder mærke god hår, og det ubarberede look er næsten altid en dårlig idé. Hold dine tænder børstet og din ånde frisk. En pedicure kan lyde latterligt at de fleste mænd, men kvinder er opmærksomme på en mands hænder og negle. En maskulin cologne er nogle gange en god idé, men ikke overdrive det. Intet erstatter en grundig brusebad før en begivenhed, dog. Deodoranter og eau de cologne vil ikke maskere kropslugt eller uvaskede tøj.
 5. Gem bekendelser til Dr. Phil. Mange kvinder er tiltrukket af mænd, der har de samme maskuline kvaliteter som deres fædre. Dette omfatter følelsesmæssig selvdisciplin og lidt af stoicisme. Kvinder ønsker at vide, at deres potentielle mate har evnen til at være en sten under en krise, eller en skulder at græde ud ved efter en dårlig dag. Det betyder ikke, du skal være emotionless eller frakoblet fra dine egne følelser, men du bør være klar til at 'man op ", når det kommer til stykket. Mange kvinder er tiltrukket af meget maskuline mænd, der ved, hvornår de skal afsløre deres følsomme sider, og når at spille rollen som protektor.
 6. Du må ikke tage dig selv alt for alvorligt. Mange kvinder er tiltrukket af mænd, der ved, hvordan man grine af sig selv, når det er nødvendigt. Kvinder kommer til at huske den fyr, der gjorde dem til at le mest til en fest, eller den fyr, der forstod at få en god tid på egen hånd eller sammen med sine mandlige venner. Hvis du ønsker at tiltrække kvinder på en social funktion, kan du glemme alle disse idéer af pick-up linjer og forførelse. Prøv i stedet at inkludere en potentiel dato i din vennekreds. Der vil være tid til romantiske samtaler senere, men lige nu bør lægges vægt på at have en god tid til en fest. Kvinder er ikke anderledes end mænd, når det kommer til sociale funktioner - vi alle leder efter en yndefuld måde at bryde ind i en etableret gruppe. De fleste kvinder vil huske den person, der brød isen først, så prøv at være den fyr på en singler funktion eller natklub.

Tips:

 • Forskellige kvinder er tiltrukket af forskellige ting, så du skal ikke forsøge at forføre enhver kvinde i rummet. Overvej, om din taktik vil tiltrække den slags kvinde du ønsker.
 • Romantisk tiltrækning er ikke altid om fysiske egenskaber, så det betaler sig at udvikle en stærk personlighed så godt.