Hvordan man kan tiltrække en pige som en intelligent Guy

Intelligente fyre er ikke altid godt at tiltrække en pige. Hvis du er en intelligent fyr, og du er på udkig efter nogen til at alliere sig med, er der nogle ting, du skal huske for dig at få pigen af ​​dine drømme. Du behøver ikke at foregive at være en anden til at gøre dette. En masse piger er tiltrukket af intelligente mænd. Alt du skal gøre er at følge nogle af de tips nedenfor, så du kan gå ud og møde den perfekte pige for dig.

  • Være smart uden at være truende. Nogle piger kan ikke lide tanken om at gå ud med en fyr, der er skræmmende. Som en smart fyr, måske du kender en masse ting, som andre mennesker ikke kender. Lær at bære en samtale uden at virke at prale om de ting, du kender. Find én ting, du både har til fælles, så du kan have en lettere gang kommunikere med hinanden.
  • Kig efter smarte piger. Du vil have en større chance for at møde pigen af ​​dine drømme, hvis du søger efter en pige, der er så intelligent som du er. Ved at gøre dette, har du flere ting til fælles og kan tale om emner, der er vigtige for dig. Hvis du går ud med en smart pige, vil du helt sikkert få en masse ting at tale om, og samtalen kan gå i timevis uden at du mærker.
  • Vis dine følelser. Kvinder er tiltrukket af fyre, som ikke er bange for at vise deres følelser. Balance din intelligens med dine følelser, og du vil nemt tiltrække den kvinde, du ønsker. Kvinder er følelsesmæssige mennesker, og hvis du ved, hvordan at forbinde med dem i et følelsesmæssigt plan, så vil der være en bedre chance for dig til at møde den rigtige pige.
  • Have det sjovt. En vigtig faktor i et forhold er at have det sjovt. Vis den pige, intelligente mænd også, hvordan man har det sjovt. Du kan gå på en bowling dato eller gå til arcade. Hvis du vil, kan du blande din intelligens og samtidig have det sjovt og spille trivia spil. Hvis du ved, hvordan at balancere disse to, vil pigen, som du vil helt sikkert være faldende for dig.
  • Være en gentleman. Gør enkle ting, at pigen vil bemærke, såsom at åbne bildøren og trække et sæde for hende. I dag, ikke en masse mænd gør disse kvinder, så du helt sikkert vil få flere point, når du gør disse ting for hende. Kompliment hende for den måde hun ser eller bemærker små ting om hende.

Disse er nogle af de ting, du kan gøre for dig at tiltrække en pige. Husk at det at være intelligent er ikke den eneste vej at gå. Du skal vide, hvordan du kan afbalancere dine følelser med din intelligens. Hvis du følger disse tips, vil du helt sikkert have pigen af ​​dine drømme falder for dig på ingen tid.