Hvordan man kan styrke dit immunforsvar med kosttilskud

Hvordan man kan styrke dit immunforsvar med kosttilskud

Måske influenza er ødelægge ravage på dit kontor eller kollegieværelse, eller du har et svækket immunsystem på grund af astma, kronisk sygdom eller kræft behandlinger. Måske du bare vil have et stærkere system. Her er hvordan man kan styrke dit immunforsvar med kosttilskud.

 1. Vurdere hvorfor din immunitet er dårlig. Hvis du ved, hvorfor du er ofte syg, som du har hjerte- eller lungeproblemer og tage medicin, der efterlader dig mere modtagelig for sygdom, eller du har en kendt immundefekt, så er det lettere at etablere et regime til at modvirke virkningerne af din sundhed og medicin. Men hvis du konstant bliver syg, og du ved ikke, hvorfor, er det vigtigt at se en læge for at udelukke eventuelle underliggende alvorlig medicinsk tilstand, der kan påvirke din immunitet. Men hvis du bare prøver at undgå at få den væmmelige kulde, der går rundt på kontoret, men ellers er ved godt helbred, kan du sandsynligvis gå videre til at supplere din immunitet med udvalgte vitaminer.
 2. Vælg kosttilskud rettet mod dine specifikke immunitet behov. Har du været udsat for en smitsom syge eller er du bare i håb om at opbygge dit immunforsvar generelt? Når du bliver syg, har du altid føle et symptom først, såsom ondt i halsen, hoste eller en dårlig mave? Dette vil give dig en generel retningslinje for, hvad en del af dit system er den svageste, da den bukkede under for sygdommen eller viste tegn på at blive forringet af sygdommen først. Mens de følgende fire kosttilskud vil hjælpe både bekæmpe off en nylig eksponering eller begrænse virkningerne af sygdom, kan du også reducere hvor dårligt du føler dig under en sygdom ved at vurdere den specifikke svaghed - for eksempel respiratorisk eller fordøjelsessystemet - og mindske dit immunforsvar risiko ved styrke dette særlige aspekt af din immunitet. Her er nogle immunsystemet kosttilskud, der kan hjælpe dig.

  • For både på kort sigt, for at modvirke kim eksponering, og for langsigtede immunitet fordele, C-vitamin er en grundlæggende immunitet supplement. C-vitamin har længe været betragtet som en vigtig del af at bekæmpe en forkølelse, men dens proaktiv evne til at forhindre dig i at få syge er også godt etableret. For at øge din immunitet, bør du forsøge at få C-vitamin i sin reneste form. I øjeblikket nogle ernæringseksperter, der arbejder med kræftpatienter berørte om at genopbygge deres immunitet, mens i kemoterapi, opmuntre få C-vitamin i høje mængde fra meget friske kilder såsom visse spiselige blomster. Derfor vil man ofte se hyben forbundet med vitamin C på grund af det høje indhold af C. (Wikipedia definerer hyben som "den samlede Rosens Frugt, en bær-lignende struktur kaldet en rose hofte." I bund og store mængder C-vitamin koncentrat i disse bær-lignende strukturer, og det ses som en højere dosis af vitamin C, der kan tolereres bedre til forbrug.) Purer, koncentreret form for C-vitamin, såsom hyben eller en form kaldet C Ester (ascorbylpalmitat) er generelt tolereres i langt større mængder i systemet uden bivirkninger, så du kan tage mere af det og drage større nytte. Hvis når du først udsat for sygdom, du tager C-vitamin regelmæssigt i de første mange timer og derefter igen den næste dag, indtil risikoen for din eksponering er forbi, du højst sandsynligt kan undgå det kolde eller bug, du var udsat. C-vitamin fungerer også som en antioxidant, så din krop til at rense sig af affald og bakterier. Enhver anvendelse af antioxidanter med henblik på at reducere virkningerne af en specifik eksponering for sygdom, drikke masser af væske og antioxidant brug hjælper skylle systemet med bakterier, forhåbentlig før nogen tager fat i din krop. Så, som du kan se, C-vitamin er godt for den almene sundhedspleje og er et must-have element! C-vitamin med rose hofter er let tilgængelige på købmænd og C Ester er fundet på Vitamin Shoppe og andre detailhandlere.
  • Antioxidanter generelt hjælpe kroppen fungerer bedre, herunder immunsystemet - direkte og indirekte - ved at hjælpe den lunger, lever og nyrer til at hjælpe blod, ilt og næringsstoffer for at kunne nå de væv af dine muskler og organer, hjælpe dem fungere optimalt. Alpha Lipoic Acid betragtes wonder antioxidant; Det er endda overvejes i undersøgelser til behandling af hiv / aids. Det hjælper purge bakterier fra dit system; i undersøgelser, har den dræbte bakterier ved kontakt i laboratorieforsøg. Du kan også tage Alpha Lipoic Acid i højere doser, hvilket betyder at du kan tage en daglig dosis for din generelle immunforsvar helbred, og en ekstra dosis efter at være blevet udsat for nogen sygdom.
  • Acidophilus er bedst kendt som, hvad der gør yoghurt godt for dig (de "gode" bakterier i dit system), men for virkelig at tage fat immunitet problemer, er du nødt til at tage det dagligt. Bedst kendt for at modvirke gær infektioner i systemet, viser undersøgelser en direkte sammenhæng til acidophilus og andre probotics forbedrer immunitet. Mens for nogle mennesker spiser yoghurt er nok acidophilus, hvis du ikke foretrækker at spise yoghurt, acidophilus er også tilgængelig i tabletform. Acidophilus er især værd at overveje, om mange af de gange du bliver syg har et fordøjelsessystem eller gastrointestinal komponent. Selv om det sandsynligvis ikke vil påvirke spørgsmål en eller anden måde til en øjeblikkelig udsættes for en bestemt sygdom eller syg person, vil det bygge kroppens forsvarsmekanisme mod dårlige bakterier ved at styrke de gode bakterier i dit system. Nylige undersøgelser viser, at yoghurt er især nyttigt for dem på kortison medicin, såsom astmatikere, for at hjælpe dem med at opbygge immunitet. Naturens Made gør en acidophilus pille uden gær eller gluten, som hjælper i dens effektivitet for at styrke immunsystemet.
  • Grøn te har en dobbelt immunitet-bygning formål at arbejde som en antioxidant og styrke dit system og genopbygge sundere celler. Det kommer som en væske eller supplement pille form, og en koncentreret flydende ekstrakt. Hvid te og rød te begge har flere antioxidant egenskaber end grøn, men mangler cellen genopbygge egenskaber. Grøn te kosttilskud virker som en antioxidant for bekymring over en bestemt eksponering, hvilket giver dig både gavn af væsken til at skylle dit system og antioxidanten til at bekæmpe bakterier. Det virker også til at styrke de røde blodlegemer, hjælpe dem med kroniske sygdomme eller immunitet problemer vinde styrke, selv mens de gennemgår kemoterapi. Grøn te på lang sigt erstatter beskadigede celler med raske. For eksempel tarmen erstatter dens celler en gang om året, så hvis du drak grøn te i den tid, ville du bygge et sundere tarmsystem i løbet af året, hvilket giver dig en bedre evne til at bekæmpe sygdom. Natrol gør en rimelig pris grøn te supplement pille, der er let at sluge.
 3. Udstyr dig selv til at tage kosttilskud umiddelbart efter udsættelse for sygdom. Under en daglig forebyggende supplement hjælper med at beskytte dig mod dine daglige eksponeringer for sygdom, men det er nyttigt, hvis du kan tage ekstra doser af C-vitamin og Alpha Lipoic Acid så tæt som muligt på en specifik eksponering for at begrænse virkningerne af sygdommen. Dette vil ikke blot bidrage til at forebygge sygdom, men også skabe et sundt immunsystem. Hvis du er i stand til at, bære i din taske eller pose en nødsituation vitamin pack af tyggetabletter vitamin C og følge op med Alpha Lipoic og en grøn te, fås i pre-made poser eller endda kommercielt solgte te, hvis du ikke er hjemme. Vask også hænder og ikke røre dit ansigt - især dine øjne næse og mund - efter at være blevet udsat for skarer eller en bestemt syg person, indtil du tilstrækkeligt kan supplere dit system til at håndtere eksponeringen. Mens ikke nødvendigvis til at blive båret rundt, pulveriseret vitamin C er let at omrøre i en drink, eller endda tage en lille knivspids umiddelbart efter udsættelse for luftbårne sygdomme. Yale hudlæge Dr. Nicholas Perricone, af Perricone hudpleje berømmelse, udtalte i en dokumentarfilm filmet på Yale Medical School, at han havde en mangel på energi og immunitet problemer i college, men at tage C-vitamin, sammen med andre kosttilskud, fuldstændig ændret hans liv . Han anfører, at nu i sin praksis, han ofte tager en knivspids pulveriseret C Ester C-vitamin mellem patienter et boost af energi og modvirke enhver sygdom, han har været udsat for. Tyggetabletter C-vitamin er godt at bære i en nødsituation, når du har været udsat for en person, der er syg. Emergen-C er et kommercielt pulver pakke, der gør en aromatiseret drik med en høj koncentration af vitamin C, nogle zink og lidt af Alpha Lipoic Acid. Findes Kommercielle præparater såsom Airborne, et produkt beregnet til, når du er på et fly eller i en skarer med syge mennesker. Hvis du har nogen medicinske tilstande og valgte at bruge enhver forberedt produkt med en proprietær ingrediensliste stedet for vitaminpiller, så sørg for at spørge din læge, hvis disse præparater er en farbar vej for dig.

Tage kosttilskud kan synes som en opgave, men det er det første skridt i at lære at styrke dit immunforsvar. Held og lykke kæmper for at undgå sygdom og styrke din immunitet!