Hvordan man kan strikke en hue med lige nåle

Nogle begyndere i strikning er ofte bange for at prøve at strikke andre ting som støvletter og handsker, fordi de tror, ​​at det er svært at gøre. De foretrækker strikning tæpper og tørklæder, fordi disse synes lettere at lave. Hvis du er ved at lære, hvordan man strikker efter strikning tæpper og tørklæde, kan du prøve at strikke andet som dem, der er nævnt ovenfor for at blive bedre til dette håndværk. Du kan også prøve at strikke en hue til børn eller endda for en voksen. Dette kan bæres især når vejret er koldt. Hvis du ikke har en rundpind, kan du altid bruge lige nåle til strikning.

Her er de trin om, hvordan man strikke en hue med lige nåle.

  • Få målingen. Mål omkredsen af ​​hovedet af barnet eller person, der vil bære beanie. Mål det område, hvor den nederste del af huen skal placeres. Den gennemsnitlige hovedomkreds af en 3-årig er 20 inches. Kontroller etiketten på garnet for at se, hvor mange masker du kan gøre. En 4x4 farveprøve vil give dig 17 sting. Hvis omkredsen af ​​hovedet er 20 inches, skal du 5 i 4x4 farveprøve. Dette vil give dig 85 sting. Beregn base på hovedet omkreds. For dette eksempel, lad os bruge 20 inches for hovedomkreds.
  • Slå masker på lige nål. Da du skal bruge 85 masker for hovedomkreds, støbt 85 masker på lige nål. Begynd at strikke beanie. Metoden afhænger af, hvad du foretrækker. Glatstrik, retstrik eller ribbet søm kan bruges. Hvis du vil bruge glatstrik, retmaske én række så vrangmaske den næste række. Retmaske de ulige rækker og vrangmaske de lige rækker. Hvis du vil bruge retstrik, retmaske alle rækker. Hvis du vil bruge ribbede søm, skal du starte med retmaske så vrangmaske derefter strikkes søm igen. Gør strik og vrangmaske skiftevis på hver række.
  • Form beanie. Fortsæt din valgte metode til at strikke indtil beanie er ¾ af den ønskede længde. Når det allerede ¾ af den ønskede længde, kan du begynde at forme beanie. At forme beanie, mindske masker, du foretager i begge ender. Du kan reducere ca. 2 eller 3 sting pr række på begge ender. Fortsætte med at reducere masker på hver p til der kun er 4 masker tilbage på nålen.
  • Bind den beanie. Når der kun er 4 masker på nålen, binde garnet, så det vil låse på toppen. Sy sømmen for at fuldføre din beanie.

Hvis du ikke ønsker at forme beanie, kan du fortsætte med at strikke til toppen uden at mindske de sting. Du kan være kreativ ved at bruge forskellige garn farver. Du kan bruge hæklenål, hvis der tabes masker på beanie. Du kan ombryde beanie du har lavet på en gavepapir eller du kan sætte det i en smuk æske og give det som en gave til dit barn eller et barn. Du kan bruge den foretrukne farve af den du vil give den nuværende til, så de vil blive lykkeligere.