Hvordan man kan strække Sko

Hvordan man kan strække Sko
Et træ sko båre kan give dig nogle ekstra råderum.

Selvom skoene skal være behageligt fra det øjeblik, de er prøvet på, virkeligheden er, at du ofte har brug for at vide, hvordan at strække sko her eller der for at gøre dem mere perfekt. Medmindre de custom er lavet, hvilket er den absolutte ideal, det er den sjældne sko, der virkelig vil være lige, hvad du ønsker det skal være på den første bære.

Hvordan man kan strække Shoes: Grundlæggende

Selv før de fleste mennesker køber færdiglavede sko blev sko træer anvendes i mellem iført at hjælpe sko bevare deres form. Hvis en person havde knyster, ville de tilføje kiler til træet på det rette sted, alle til at være sikker på, at en sko forblev behageligt for næste gang det blev slidt.

Breaking I

Mange sko kræver en "bryde ind" tilpasningsperiode, især hvis de er lavet af ægte læder. Læder strækninger og justerer til at passe foden, så mens skoen i sidste ende kan være den mest behagelige ting du ejer, kan det starte ud at give dig vabler. Hårde læderstøvler især vil være meget tung og smertefuld, når du begynder at bruge dem, og der er ikke meget at undtagen bare holde iført dem, indtil de giver. Du ønsker at være opmærksomme på at strække læder for meget i starten, for at du strække det for vidt.

Sko Træer

Med ubehagelige sko, starter bare at bruge en sko træ, der passer skoen præcist. Du ønsker ikke at give skoen en chance for at hoppe tilbage til sin før-slidte position. Et hjem sko træ kan normalt indstilles til at strække, så start langsomt ud og se om det gør en forskel på den næste iført.

Vedhæftede filer

Hvis du har knyster, du helt sikkert vil få en smule mere aggressiv. De fleste hjem sko træer og bårer vil have vedhæftede filer, der strækker tæerne til at rumme en knyst, og du bør bruge denne overnatning før første iført. Hvis knyst er særligt slemt, skal du bruge en læder skyllemiddel at give mulighed for endnu mere stræk i begyndelsen.

Strækker Solution

Der er dem, der sværger, at hvis du ikke ved, hvordan at strække sko, bør dit første anløbshavn være en strækning løsning, købt i en spray. Du skal blot sprøjte på enten indersiden eller ydersiden af ​​skoen og derefter gå hurtigt efter - ideen er, at det fremskynder den naturlige bryde i processen ved at efterligne virkningen af ​​mund sved.

Der er to store problemer med at bruge denne spray. Et er, at det kan forårsage farvestoffer til at bløde eller på anden måde pletter stoffet. Den anden bekymring er, at de kemikalier, kan være ganske giftigt og barske. Ideelt set, du ønsker at bruge sprayen udendørs eller i et godt ventileret område og lade det forsvinde helt, før du bære sko. Men fødderne er meget følsomme, og det er ukendt, hvor meget disse kemikalier kan absorberes af huden eller hvor længe de hængende. Så kan du prøve andre metoder til at strække sko, før ty til sprayen.

Overvej en Professional

Der er også dem, der siger, at de eneste mennesker, der virkelig ved, hvordan man strække sko ordentligt er de bedre sko reparation fagfolk, og det er bedst at bruge lidt penge og gå til dem med en problematisk sko i stedet for at forsøge at gøre det arbejde selv. Dette er især tilfældet, hvis du har købt høj kvalitet sko - der er ingen god grund til at så prøv og justere dem derhjemme og risiko kompromittere dem.

Det skal bemærkes, at det er en sko reparation person og ikke en sko sælger til hvem du ønsker at tage sko, behøver stretching. Det er to forskellige specialer, og selv om en sko sælger kan være ganske dygtige og hjælpsomme, den måde at fortælle den bedste sælger er, hvis de anbefaler, at du tager skoene et andet sted at være strakt. Det er et andet udgifter, naturligvis, men det er det værd at ende op med den perfekte pasform.