Hvordan man kan strække en Monteret Hat

Hvordan man kan strække en Monteret Hat

Mænds kjole og afslappet hatte kommer i alle former, størrelser og stilarter. Uanset om din smag hælder til en trendy fedora, en atletisk stil, eller en klassisk følte design, størrelse er vigtig for langvarig behagelig brug og pasform. For at sikre, at din hat er så behageligt som muligt, skal du måske til at strække det lidt ud.

Vejledning til hvordan man kan strække en Monteret Hat

Hvis du har en hat, der er bare en smule smule for stramt, kan du spekulerer på, hvordan at strække en monteret hat. Hat strækker kan gøre underværker for indholdet stof har elasticitet og giver. En bomuld eller en naturlig fiber hat er den nemmeste at strække.

Ball Method

Følgende metode kan hjælpe dig med at omforme og ændre størrelsen en hat:

 1. Fugt hat grundigt med vand.
 2. Placer hatten omkring en ungdom størrelse fodbold.
 3. Placer hat på bolden foran en radiator (ikke forlader uden opsyn), og lad det tørre grundigt.
 4. Når hatten er tør, skal den glide bolden med lethed, og formen og give skal genetableres.

Simple Stretch

En anden simpel måde at lave en stram hat lidt løsere:

 1. Grab hatten fast ved kronen.
 2. Placer hat over knæet og trække fast.
 3. Gentag om nødvendigt.

Dette fungerer bedst til hatte, der er bare lidt for stramt og er en god metode til baseball-kasketter.

Metoden i en Hat-Båre

Ud over vand / fodbold fremgangsmåde og enkle trækker, kan man også få en mere afslappet form ved hjælp af en grundlæggende hat båre. Hat bårer kan købes fra hat butikker som Village Hats, eller en detailhandler som Amazon.

Her er hvordan at strække en hat hjælp båren:

 1. Placer hat båre indersiden af ​​din ønskede hat.
 2. Så du tænder den midterste sektion, der fungerer som en krumtap slags, indtil der ikke er Give tilbage i slutningen.
 3. Mange hat bårer har damp inde i bandet, der absorberer fugten fra indersiden af ​​din hat. Når du tænder håndsvinget din frigiver denne damp.
 4. Kombinationen af ​​damp og cranking kan tillade visse hatte at blive strakt op til to fulde størrelser.
 5. Du kan også gemme din båre i din hat mellem wearings at sikre den fastholder sin naturlige form.

Tips til Specialty Hatte

Mange vintage hatte er mindre i størrelse, men deres skarpe og polerede linjer holde dem i mode efterspørgsel. Hvis du har dit hjerte indstillet på sportslige en familie arvestykke, eller har forelsket sig i en unik hat du har fundet på en vintage butik, kan du vælge at tage din hat til en modehandel butik, hvor en professionel modist kan ændre størrelsen på hatten, hvis muligt. Tilføjelse stof eller pynt til hat og omstrukturering af form kan gøre en slank montering hat en wearable stykke.

Husk ikke alle hatte er beregnet til at blive strakt. Stoffer som silke, cashmere og ruskind bør aldrig blive våd, så passe godt, før du beslutter dig for at strække disse stykker.

Hatte Off

Med en lille indsats, kan en hat normalt strakt lige nok til behagelig brug. For at forlænge form og liv i en hat, så sørg for du gemme det ordentligt, når den ikke er i brug, og undgå at smide det på gulvet eller i en bunke. For at forhindre fading, holde hatte ud af solen og de elementer af vind og regn. Derudover, for at holde dem præsentabel, de fleste hatte kan stedet rengøres efter behov. Tager ordentlig pleje af dine hatte er blot én måde at sikre deres komfort og pasform langsigtet.