Hvordan man kan måle og sy lige Grænser på dine Quilts

Under processen til fremstilling af en dyne, er det helt almindeligt, at toppen for at blive strakt og deform, hvilket resulterer i hver af de sider er en forskellig længde. Dynen sider kan udjævnes ved at tilføje grænser. Butted, eller, lige syet grænser, som de undertiden kaldes, er ofte det foretrukne valg, da de er enkle og hurtige at sy. Den enkle teknik til måling og syning lige grænser er beskrevet nedenfor.

  1. Først finde ud af længden af ​​sidekanterne. For at gøre dette, lægge dynen fladt ud, så måle fra top til bund i midten af ​​dynen. Derefter skæres to strimler, i den nøjagtige længde af din måling, i en forudbestemt bredde.
  2. Nu fold en af ​​grænserne i halvdelen fra top til bund for at lokalisere midten af ​​strimlen. Krølle midten lidt at markere stedet. Under anvendelse af samme metode, finde midten af ​​dyne også.
  3. Derefter placere grænsen langs kanten af ​​dynen. Sørg for, at de rigtige sider er sammen, og at midtpunkterne af både dynen og grænsen er sammen. Pin dynen og grænsen stribe i midten for at holde det hele på plads.
  4. Pin grænsen og quilt sammen på både den øverste og nederste kanter. Gå derefter på matchende og sikre grænse langs hele kanten af ​​quilten. Placer pins tæt sammen, hvis det er nødvendigt.
  5. Giver mulighed for en ¼ tommer søm, sy grænsen til dynen. Sørg for at fjerne benene, som du kommer til dem. Som du syr, skal du trykke på sømrummet mod kanten. Sy den anden kant på den side af tæppet ved anvendelse af samme procedure.
  6. Nu måler dyne igen, denne gang fra den ene side til den anden, herunder begge sider grænser. Ligesom før, måle midt dynen. Skær to grænser, at nøjagtig måling.
  7. Dernæst fold en af ​​grænserne i halvdelen fra top til bund for at finde center. Krølle det let i midten for at markere, hvor midten er. Bestem hvor midten af ​​den øverste kant af tæppet er. Pin den midterste del af grænsen til midten af ​​den øverste kant af tæppet. Fortsæt pinning grænsen til dynen efter samme procedure som med den side grænser.
  8. Fortsæt med den øverste og nederste grænser efter den samme procedure som for de side grænser.