Hvordan man kan kontrollere Balance på et American Express gavekort

Hvordan man kan kontrollere Balance på et American Express gavekort

Du kan nemt tjekke din American Express gavekort balance online eller ved at lave en gratis telefon opkald. Vær sikker på at du forstår, hvordan din Disponibel saldo opgøres, før du præsenterer dit kort til at betale for en transaktion.

American Express gavekort Balance

Når du modtager et American Express gavekort saldoen på kortet vil blive forudbetalt af køberen. Balancen, kaldet "Tilgængelig Balance" kunne starte på ethvert beløb fra $ 25 op til $ 35,000 for erhvervslivet incitamentsprogrammer. Typisk vil du modtage gavekortet med oplysninger om, hvordan at bruge kortet, samt den disponible restmængde på kortet.

Kontrol af Balance

Det er nemt at kontrollere mængden af ​​midler på din American Express gavekort. Alt du skal gøre er enten:

  • Ring til telefonnummeret på bagsiden af ​​kreditkortet.
  • Tjek din Disponibel saldo på American Express gavekort hjemmeside.

Uanset om du tjekker din saldo via telefon eller online, skal du bekræfte dit gavekort nummer og 3-cifret sikkerhedskode. Sikkerhedskoden er trykt på bagsiden af ​​gavekortet i signaturen panelet.

Din Disponibel saldo vil omfatte alle transaktioner, der er godkendt af købmænd.

Hvordan Balance beregnes

Den resterende på dit gavekort kan reduceres på to måder:

  • Foretage et køb - Det fulde beløb for køb plus eventuelle afgifter vil blive trukket fra din Disponibel saldo.
  • Merchant antager et tip - Nogle købmænd såsom restauranter og tjenesteudbydere jævnligt modtager erkendtligheder ud over den faktiske pris for transaktionen. Når disse handlende får et gavekort til at betale for en transaktion, kan de tilføje en projiceret erkendtlighed på størrelsen af ​​købet, når du kontrollerer den resterende. Hvis transaktionen godkendes, vil den resterende blive reduceret med mængden af ​​købet plus forventede erkendtlighed. Dage senere, da den faktiske transaktion bogføres af den handlende, enhver forskel mellem fratrækkes ved købmanden kontrolleret balance beløb og det faktiske beløb for transaktionen vil blive fratrukket saldoen gavekort.

For eksempel, hvis du præsentere dit gavekort på en restaurant til at betale regningen, den handlende vil sandsynligvis tilføje et tip (som 20 procent) til mængden af ​​regningen, når tjekker den disponible saldo på gavekortet. Hvis transaktionen er godkendt, og du kun efterlade en 15 procent tip, vil 5 procent blive krediteret tilbage til din gavekort, når transaktionen er indsendt af den handlende. Det tager normalt omkring tre arbejdsdage for en transaktion skal bogføres og præcist til udtryk i din Disponibel saldo.

Udløbsdatoer

Den disponible på et gavekort ikke udløber; Men kortet har en dato "gyldig Thru" på forsiden af gavekort. Denne Gyldig Thru dato bruges af købmænd hvis systemer kræver dem til at yde en udløbsdato for kort, der anvendes under en transaktion. Du kan ikke bruge gavekortet efter "gyldigt thru" dato, men du kan anmode om et erstatningskort gratis, hvis den hvis "gyldigt thru" dato udløber før du bruger din Disponibel saldo.