Hvordan man kan gøre kartoffel pandekager fra Leftover Mashed Potatoes

En velsmagende kartoffelmos opskrift serveres ved et måltid kan give en lækker batch af kartoffel pandekager til den næste. Faktisk en af ​​de mest populære og tilfredsstillende måltider nyde en kold, vinterdag er en plade af tiltalende kartoffel pandekager. Desuden gør kartoffel pandekager ud af sidesten kartoffelmos forhindrer god mad fra at gå til spilde. Heldigvis processen med at forberede kartoffel pandekager ud af sidesten kartoffelmos er enkelt.

Først skal du sikre dig grundigt vaske dine hænder, før du begynder. Derefter tager skålen med sidesten kartoffelmos ud af køleskabet og sætte det på tælleren. Fjern en stor skefuld af de Mos kartofler og forme den til en flad patty med hænderne. Placer patties på en plade. Størrelsen af ​​hver Patty afhænger præferencer kokken og om hvor mange mennesker vil være at spise kartoffel pandekager. Når alle de Mos kartofler er i patty formular sætte den tomme kartoffelmos skål til side for at vaske senere.

Dernæst finder en stegepande eller panorere stor nok til at tilberede to, tre eller endda fire pandekager ad gangen. Påfør en lys madlavning spray eller smelte lidt smør i stegepande. Det er vigtigt at overvåge varmen i stegepande, når du laver kartoffel pandekager fra sidesten kartoffelmos, for at forhindre dem i at brænde. Placer kartoffel pandekage patties i stegepande. Hvert så ofte, løft hver kartoffel pandekage med en spatel for at se, om bunden af ​​den er brun. Igen kan kartoffel pandekager være let stegt eller kogt, indtil de er en mørkebrun. Når du opretter kartoffel pandekager fra sidesten kartoffelmos kokken skal tage hensyn til hans eller hendes families præferencer, når det kommer til disse kartoffel godbidder.

Når de er færdige, skal du placere kartoffel pandekager på en plade. Afhængig af den oprindelige opskrift af kartoffelmos, servering kartoffel pandekager med andre genstande kan tilføje nogle krydderi til dem. For eksempel nogle familier nyder kartoffel pandekager lavet af sidesten kartofler, der er tjent med et udvalg af deres favorit krydderier. Snittede løg er en krydret parring med kartoffel pandekager også. De vil alle tilføje nogle smag til denne let måltid. Der er virkelig ingen strenge regler, når det kommer til, hvad der kan serveres sammen med sidesten kartofler omdannet til en lækker samling af kartoffel pandekager.

På grund af deres lækre smag, er kartoffel pandekager blevet en favorit måltid med mange familier. Hvis en kok afsætter lidt tid og forberedelse, kan sidesten kartoffelmos blive en tilfredsstillende entree. Desuden, hvis en familie forsøger at styre sit købmand budget, kan kartoffelmos fungere som to fristende måltider til en sulten forsamling af mennesker ved middagsbordet.