Hvordan man kan gøre Button Træer

Der er mennesker, der indsamler knapper, og det er let at se hvorfor. Der er noget tiltalende om et objekt, der har en sådan fælles formål, mens på samme tid at transportere sådan et fascinerende følelse af geometri. Plus knapper kommer i alle farver tænkelige. Men for dem, der indsamler knapper, spørgsmålet bliver hurtigt, hvad de skal gøre med dem? Knapper i en krukke bare ikke opfylde. Her er en sjov og nem måde at vise dine knapper, lave en knap træ. Knap træer er enkle at lave og formere den geometriske sjovt knapper. Ud over at give en sjov måde til visning af dine knapper, er nemme at tage ud, hvis du finder du ønsker at bruge knapperne for nogle andre projekt knap træer.

Trin 1

Supplies

  • Styrofoam kegle
  • Knapper (en farve eller en kombination af farver til at matche din indretning fungerer godt)
  • Stof
  • Lim
  • Lige ben (i koordinerende eller kontrastfarver til dine knapper)

Trin 2

Brug klæbemidlet og stof til at dække Styrofoam kegle. Fordi cirkler er ikke den mest effektive udnyttelse af rummet, vil der være sprækker i træ, hvor skumbasen kan ses. Hvis det ikke generer dig at se almindeligt Styrofoam, er dette trin ikke nødvendigt.

Trin 3

Begynd at anvende knapper til Styrofoam. På grund af krumningen af ​​en kegle, skal du forskyde størrelsen på dine knapper til den bedste dækning.

For knapper med to huller, skal du bruge en lige stift i hver knap, og skub tapperne ind i skummet for at holde knappen på plads.

For knapper med fire huller, er det ikke nødvendigt at sætte en lige stift i hvert hul, men hvis knappen er særlig stor, kan det være en god ide at placere en nål i hvert hul på at skabe sammenhæng og at sikre, at knap ikke bliver løst.

Trin 4

Ideer og forslag s

  • Dette er en simpel håndværk projekt dog være forberedt på at tage tid. Store træer, især, tage længere tid end man kunne forvente.
  • Hvis du kan lide det rustikke look, overveje at stoppe på din lokale café og se, om de vil give dig deres jute kaffe poser gratis. Burlap gør en stor 'base' under knapperne.