Hvordan man kan gøre Bottle Cap magneter

Kan du lide at indsamle magneter bare for sjov? Har du for vane at placere dem på døren dit køleskab s? Nå, her er gode nyheder for dig. Du behøver ikke at købe dem længere. Du kan faktisk gøre dem på egen hånd - ved hjælp af flaske hætter!

Ja, i stedet for blot at smide dine flaske caps, kan du genbruge dem, og du kan skabe vidunderlige dekorative håndværk ud af dem. Her er nogle tips om, hvordan du kan gøre din flaske cap magneter:

  • Trin 1. Besøg din nærliggende håndværk butik. Kig efter magneter. Køb de runde dem. Check ud af, om de let kan placeres inde i din flaske hætter. Hvis de tilgængelige magnet stykker er for stor, så fortvivl ikke. Du kan blot skære dem op i små strimler. Selvfølgelig er du nødt til at måle strimlerne, før du begynder at skære dem op.
  • Trin 2. Få et bånd eller et stykke magnet. Undersøg det. Find ud af, hvilken af ​​de to parter kan gøre det holde sig til dør dit køleskab s. Husk, at side. Du er nødt til at sprede din lim på den ikke-magnetiske ansigt. Det er den side eller del, der har brug for at holde fast i din flaske cap. I mellemtiden bør du udsætter den magnetiske side, da det er den, der har at holde sig til dør dit køleskab s.
  • Trin 3. Saml dine flaske hætter. Se, om du har nogle derhjemme. Du kan også bede dine venner, hvis de kan spare dig nogle. Det er spændende, hvis dine flaske hætter er varierede. Til sidst, kan du begynde at lede efter den sjældne ting, især hvis du ønsker at opbygge din samling.
  • Trin 4. Bring din lim pistol. Brug den, så du nemt kan vedhæfte en magnet i en flaske hætte. Her er et simpelt trick. Læg en lille klat lim inde i en flaske hætte. Efter et stykke tid, sætte magneten ind i låget. Se om du er stikning den ikke-magnetiske side. Brug din finger til let at trykke på magneten. Hold den der et stykke tid, så magneten fast klæber til limen. Fjern fingeren, når limen tørret op.
  • Trin 5. Du må ikke anbringes straks låget på døren dit køleskab s. Tildele mindst en time, så limen kan indstille korrekt i låget. Hvis du forsøger at holde det straks til dør dit køleskab s, magneten har tendens til at blive skiftet ud. Du bare vil ende med at re-limning magneten til låget. Så vær tålmodig og hvad et stykke tid.
  • Trin 6. Gentag trin 4 og 5, så du kan prep op din resterende flaske hætter.

Afgøre, om din flaske hætter er "særlige". Hvis de er vanskelige at finde, så kan du få vist dem som de er. Men hvis de er for "almindelig", så du kan vælge at dekorere dem. Du kan tilføje nogle glitter, fotografier eller klistermærker på forsiden af ​​din flaske hætter. Du kan endda lim nogle googly øjne på dem, og hvis dine kreative safter flyder, kan du udfylde tegne ansigtet ved hjælp af en mærkning pen. Du kan gøre noget mere og vise forskellige stemninger og følelser. Det er helt sikkert underholdende!