Hvordan man finder ud, der ejer en hjemmeside

Hvordan man finder ud, der ejer en hjemmeside


Vil du vide, hvem der ejer et websted, du har besøgt? Her er nogle tips til at hjælpe dig tilfredsstille din nysgerrighed.

Metoder til at finde, der ejer en hjemmeside

Har en Whois Lookup

Hvis du er heldig, vil du være i stand til at bestemme ejeren af ​​hjemmesiden ved at gøre en whois lookup.Many gratis værktøjer til rådighed til at hjælpe dig gøre en whois søgning. Her er links til blot et par af dem:

 • Whois kilde på Domaintools.com
 • Whois lookup på GoDaddy
 • Whois opslag på Network Solutions
 • Whois database til rådighed via Enom

Private Registration

Der er tilfælde, hvor en simpel whois opslag kan være ineffektiv. Domæneregistratorer såsom GoDaddy Og Network Solutions giver private registreringstjenester. Private registrering beskytter webstedsejere privatliv. Hvis ejeren af ​​en hjemmeside benytter denne funktion, vil hans personlige oplysninger ikke tilgængelige via en grundlæggende whois opslag. Hvis dette er tilfældet, er det vil være mere af en udfordring at finde ud af, hvem der ejer hjemmesiden.

Nogle gange kan du stadig kontakte ejeren af ​​en hjemmeside via disse tjenester; processen varierer afhængigt af tjenesten.

Domæner ved fuldmagt er et eksempel på en privat registrering service. Hvis du gør en whois opslag og kontaktoplysningerne henvise dig til domæner ved fuldmægtig eller en lignende proxy service, vil du vide, at hjemmesiden ejeren har registreret privat.

Kig efter en kontakt side

Hvis du ikke kan finde ejeren af ​​hjemmesiden via whois database, prøv at kigge rundt på hjemmesiden selv. Mange hjemmesider giver en kontakt side. Du kan forsøge at kontakte webstedets ejer gennem e-mail-adresse, telefonnummer eller adresse, de leverer.

Se efter en About Us side

Check for en om os side. Ejeren af ​​hjemmesiden kunne have tilvejebragt relevante detaljer på den pågældende side.

Årsager til Researching Hvem ejer hjemmesiden

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at finde ud af, hvem der ejer en hjemmeside. Måske har du lagt mærke til krænkelse af ophavsretten eller anden grov opførsel, der er bebyrdende din egen hjemmeside, og du ønsker at sætte en stopper for det. Måske hjemmesiden konkurrerer med et websted, du ejer, og du gerne vil få en bedre fornemmelse af, hvem din konkurrent er. Måske du gerne vil gøre på tilbud om at købe hjemmesiden. Måske vil du bare gerne kontrollere troværdigheden af ​​hjemmesiden, og vurdere rigtigheden af ​​de oplysninger. Afhængigt af dine grunde, er der nogle yderligere strategier for at nå dine mål.

Misbrug: Spam, krænkelse af ophavsret og Scraping

Webmasters ofte nødt til at bekæmpe misbrug rettet mod deres hjemmesider. Bare et par eksempler omfatter spam, krænkelse af ophavsretten, og skrabning. Hvis du finder dig selv på den modtagende ende af en af ​​disse ubehagelige adfærd, har du sandsynligvis ønsker at finde ud af, hvem der er ansvarlig.

Den gode nyhed er, at du kan fjerne disse problemer uden at kende identiteten af ​​den skyldige part. Det er uden betydning, hvem der ejer spam hjemmeside; du kan som regel gøre problemet gå væk uden at opspore den faktiske ejer af hjemmesiden.

Tips til bekæmpelse misbrug

Hvordan man finder ud, der ejer en hjemmeside

Hvis du opdager et websted, der skrabe dit uden tilladelse, krænker din ophavsretligt beskyttet indhold, eller spamming, kan du rapportere websiden til forskellige søgemaskiner. Dette er effektivt i at få misbrug hjemmesider de-indekseret fra søgemaskinerne. Så længe du kan beskrive misbrug i detaljer, er det ikke nødvendigt at vide, hvem der ejer hjemmesiden.

 • Rapporter en spam websted til Google
 • Rapporter en spam websted til Yahoo
 • Rapporter krænkelser af ophavsret til Yahoo
 • Rapporter et problem til Bing

Hvis webstedet er hostet i USA, meddeler webstedets internetudbyder for misbrug samt. Mange internetudbydere vil fjerne misbrug websteder, hvis misbruget er klart dokumenteret.

Som en sidste udvej, diskutere dine problemer med andre webmastere, som har beskæftiget sig med lignende problemer. Webmaster fora er uvurderlige kilder til information om de nyeste strategier for håndtering af misbrug websteder.

Dimensionering konkurrencen op

Du behøver ikke at vide, hvem der ejer hjemmesiden for at regne ud, hvordan det klarer sig. Her er et par hjemmesider, du kan bruge til at finde ud af mere information om din konkurrent:

 • Alexa.com
 • Websitegrader.com

Du ønsker at købe hjemmesiden

Hvis du ønsker at købe det websted, du forsker, er der ikke nogen vej uden om at finde webstedets ejer. Det kan kræve nogle ekstra detektiv arbejde fra din side. Du kan spørge på webmaster fora og læse industri publikationer at finde fingerpeg om ejerens identitet. Hvis du er fortrolig med de procedurer for køb parkerede domæner, kan du anvende lignende strategier for køb hjemmesider også.

Evaluering af troværdigheden af ​​en hjemmeside

Selv hvis du ikke kan afgøre, hvem der ejer hjemmesiden, kan du foretage et kvalificeret gæt om troværdigheden af ​​hjemmesiden ved at tage et kig på hvem der linker til den. Hvis indgående links til et websted kommer fra velrenommerede websteder, hjemmesiden vil sandsynligvis være pålidelige. Du kan finde ud af hvem der linker til en hjemmeside ved hjælp af Google.

Del nye strategier

Disse strategier er alle nyttige til bestemmelse af, hvem der ejer en hjemmeside, og for at tackle de relaterede problemer, webmasters står over for. Du er velkommen til at bruge kommentarfeltet nedenfor til at dele andre strategier, der har arbejdet for dig.

 • Skrevet af Amy Solovay