Hvordan man fester i Newcastle

Fordi det er kompakt, Newcastle upon Tyne er en by, der tillader part reveler at bruge tid i en række forskellige barer alle med deres unikke atmosfære i relativt tæt nærhed. Denne indbydende aspekt af Newcastle betyder det vil myldrende med en storby menneskemængde på en fredag ​​og lørdag nat. Den gyldne regel er at forlade din frakke på hotel hvor du bor. Det vil sige, medmindre du ønsker at skille sig ud i mængden, hvoraf de fleste foretrækker minimal fest slid, især i dybet af den kolde vinter. At være coatless er et tegn på, at du er virkelig en hærdet parti dyr.

Trin 1

Kick off med et par af lokalt producerede, billige gæst ales ved Unionens Værelser på Neville Street. En tidligere 'gentleman-klub «, EU Rooms er en smuk victoriansk bygning, et arkitektonisk status symbol på de lokale velhavende forretningsmænd, politikere og andre berømtheder, der mødtes her for at netværke og slappe af. Mange af disse fejret armaturer, der havde støbt Newcastles moderne arv med deres mangeartede talenter byder på portrætter hang hele det indre af denne fantastiske pub. Dette er et tillæg til EU-Rooms 'hjemlig karakter med sin labyrint af værelser, herunder et bibliotek, en bred fejende trappe og en romantisk reel flamme ild at trøste nogen minimalt klædt parti dyr med et ønske om at varme sig, før man går videre til den næste pub.

Trin 2

En tidligere billetkontor for jernbane rejsende, for det liberale minded der er North Bar (North Bar, The Old Ticket Office, Neville Street, Newcastle upon Tyne, NE1 SDP), som ligger kun få meter fra EU værelser, når overskriften i sydvestlig retning mod Newcastle hovedbanegård. Den lyserøde neon lys er en indbydende symbol på sin liberale holdning. Inde du vil være i stand til at erhverve nogle af Newcastle fineste cocktails i original billettering tæller, nu North Bars apotek.

Når en cocktail er erhvervet, blive hypnotiseret af spejlet bolde. Dinglende fra lofterne, spejlet bolde reflekterer de plakater reklame â € ~70s porno.

Trin 3

Fra nord Bar krydse vejen til chefen for Steam, hvor du vil finde en boheme skare af studerende, kunstnere og hippier. Denne forskudt plan bar har en afslappet, kom-som-du-du atmosfære. Det er en af ​​de få barer i Newcastle, der nægter at bruge udsmidere.

Trin 4

Fra chefen for Stem på reveller måske ønsker at øge tempoet i partiet efter udgiftsområde til lejligheden. Lige øst for lederen af ​​damp og en prisvinder, lejligheden er en super-chic lounge bar og restaurant. Et ombygget viktoriansk bygning, er lejligheden stylet på Manhattan boliger. Én gang inden du vil støde på en lang amerikansk bar, der serverer udsøgte cocktails og de fineste af champagner. Hvis youâ € ™ re sulten nu, prøv Apartmentâ € ™ s restaurant for nogle af fineste moderne retter fra nogle af Newcastleâ € ™ s bedste kokke.

Trin 5

Ved nu du kan være i humør til salsa. Til dette, mod øst af lejligheden til The Vine Yard (1 Grey Street, Newcastle upon Tyne, Tyne and Wear, NE1 6EE). Her vil du opleve en unik kontinental atmosfære. Vinkælderen stylet bar har en bred vifte af fantastiske placeringer fra hele verden. Når tjent, kan du bæres fra de traditionelle lyde af latinamerikansk salsa.

Dette er blot et lille udsnit af partiets muligheder i Newcastle upon Tyne. Du kan finde denne kosmopolitiske by i det nordøstlige England. Du er sikker på at nyde en varm velkomst fra den verdenskendte Geordie (Newcastle native) gæstfrihed, du vil ønske at vende tilbage.