Hvordan laver Seascape Gel Candles

Hvordan laver Seascape Gel Candles


Leder du efter oplysninger om, hvordan man laver Seascape gel stearinlys? Seascape stearinlys er ideelle kreationer til gaver og dekorationer.

Hvordan laver Seascape Gel Candles

Oprettelse Seascape stearinlys kræver kreativitet, tålmodighed og en kærlighed til oceaner, sand, fisk og andre varer, der bringer til at tænke på havet.

Inden du starter, skal du samle dine leverancer. Du skal bruge en medium tæthed gel voks, en prepped zink kerne væge (helst en, der er lang nok til din container), en duft (hvis det ønskes), et farvestof (hvis det ønskes), glitter sand, varm lim pistol og havet emner såsom muslingeskaller og søstjerner.

Step One

Prep din container og væge. Tag din valgte beholder og placere en klat varm lim på bunden af ​​prepped zink kerne væge. Du vil lime vægen til midten af ​​beholderen og ordne det fast. Du vægen på plads, og længden af ​​det højt nok til at være ud af beholderen, så man kan kontrollere det i resten af ​​prep. Husk, når du vælger dit lys form, federe beholdere giver dig mere fast ejendom til at dekorere.

Trin To

Tag din glitter sand og omhyggeligt hæld det omkring bunden af ​​vægen og på tværs af nederste lag af din container. Du kan bruge forskellige farver af sand, men glitter sandet faktisk tilføjer til den mousserende effekt, når du tilføjer gel voks i et senere trin. Vær sikker på at tilføje et par muslingeskaller og andre hav dekorationer væk fra vægen mod kanterne af glasset.

Trin tre

Nu hvor din beholder er prepped, skal du flydende din fast gel voks. Sørg for at følge instruktionerne i Hvordan man laver en Gel Candle og bruge de rette sikkerhedsforanstaltninger, når smeltning din gel voks. Du kan tilføje farvestoffet og duft, hvis det ønskes. Nogle mennesker nyder tilføjelsen af ​​et ocean duft med et strejf af blå til deres seascape stearinlys. Når du har voks smeltet, hæld en lille lag langs siden af ​​vægen ind i beholderen. Pas på ikke at hælde det direkte på sandbunden, som kan forårsage uklarhed. Støvregn voks ned vægen kan lade gel voks pulje langs bunden og sat op pænt.

Trin Fire

Når laget af gel voks er gummiagtig at røre ved, kan du tilføje mere sand og skaller, og derefter endnu et lag af voks. Du vil gentage denne proces, indtil du har udfyldt din container, hvilket skaber en blændende effekt af en sandet bund, tropisk hav eller anden panoramaudsigt over havet scene. Vær sikker på at lade hvert lag opnår en gummiagtig kølighed, før du fortsætter.

Lagdeling gel voks kan du bruge tungere objekter på forskellige lag, og holde dem suspenderet i lyset.

Seascape Forslag

Når du eksperimenterer med hvordan man laver Seascape gel stearinlys, kan du tilføje en række forskellige varer, stilarter og beholdere til at skabe smukke scener fra varme appelsiner og gule farver til briny blå og grønne. Vær sikker på at aldrig brændbare genstande i dit lys sat op. Du kan oprette billeder af skibsvrag på havbunden, forsvundne skat og endda en havfrue eller to, så længe de poster er arrangeret omhyggeligt (langt væk fra vægen) og er ikke brandfarlig.

Bare husk, at når du opretter et lys, helst lys, det skal være sikkert at brænde.

Om Candle Making

Udforsk ideer, gode råd om sikkerhed og forslag i disse artikler om gel lysestøberi:

  • Gratis Gel Candle Making Guide
  • Realiseringen Frugt Gel Candles
  • Gel Lysfremstilling Kit
  • Instruktioner for at gøre gel stearinlys
  • Sikker Candle Making