Hvordan Krydderurter og krydderier kan hjælpe dig forblive slank

Du vil måske opleve, at når skære ned på kalorier for at tabe sig, må fødevarer med mindre fedt, salt og sukker ikke smager så godt som fødevarer notorisk højt i disse ingredienser. En fantastisk måde at tilføje en båd af smag til din mad uden at tilføje ekstra natrium, sukker eller fedt er at indarbejde en masse urter og krydderier i dine retter. Ikke blot vil dette øge varianter af din ingredienser og glæde din gane, har forskning konstateret, at nogle urter og krydderier kan også huse antioxidanter og anti-inflammatoriske komponenter, og nogle kan endda hjælpe med vægttab.

Hvordan Krydderurter og krydderier kan hjælpe dig forblive slank

Undersøgelsen

En undersøgelse af University of Colorado fandt, at folk kunne lide en fedtreduceret måltid (indeholdende 395 kalorier) lige så meget som en fuldfed måltid (indeholdende ca. 650 kalorier), så længe den fedtreduceret måltid blev infunderet med flavorful urter og krydderier. Deltagerne undersøgelsens fik randomiserede måltider og derefter måttet vurdere, hvor meget de kunne lide dem ved hjælp af en ni-punkts Likert skala. Undersøgelsens deltagere ønsket fedtreduceret måltid, der havde urter og krydderier tilsættes (såsom hvidløg, oregano og paprika) lige så meget som den fuldfed måltid. Men når tjent det samme fedtreduceret fad uden urter og krydderier tilsættes, de kunne lide skålen mindre - beviser, at urter og krydderier er hvad amped op smagen.

Krydderurter og krydderier giver en dobbelt-whammy når det kommer til at hjælpe dig slank ned, fordi de ikke kun gør det muligt at nyde lavere kalorieindhold måltider med lige så meget smag som deres fuldfede modstykker, krydderier og urter selv kan have kaloriekontrolleret brændende egenskaber. Prøv disse til at hjælpe boost smag og slanke:

Fiery Krydderier

Krydderier, der er varme, såsom cayennepeber, spidskommen, karry og chili pulver, kan bremse din spise, fordi du ofte nødt til at tage slurke af vand mellem bid at skære ned for varmen. Det brændende fornemmelse kommer fra en forbindelse kaldet capsaicin, der findes i cayennepeber, som har vist sig at undertrykke appetitten og fremskynde metabolisme.

Kanel

Vil du tilføje et boost af smag til din havregrød uden at tilføje bule på din talje? Cinnamon har vist sig at sænke blodsukker og LDL-kolesterol samtidig spiking dit stofskifte.

Sennep

Ground sennepsfrø ikke kun tilføjer et ryk af smag til dine æg, det brande op dit stofskifte med omkring 25 procent.

Spidskommen

Spidskommen frø, fundet enten jorden eller hele, bruges ofte i Mellemøsten eller indiske køkken. Spidskommen har vist sig at lette fordøjelsen og styrke dit immunforsvar, som begge forlade dig følelsen sund nok til at ramme gym!

Gurkemeje

Gurkemeje (også henvist til som curcumin), en pulserende krydderi orangegul almindeligt anvendt i Indien, findes ofte i karry. Det huser antiinflammatoriske forbindelser og kan hjælpe med at nedbryde fedt.

Ginseng

Ginseng (især Panax ginseng) er kendt for sin evne til at hjælpe med kvalme og forbedre fordøjelsen. Nogle undersøgelser har knyttet ginseng med vægttab og øget insulinfølsomhed. Det har også vist sig at øge din kropstemperatur, eventuelt brænde flere kalorier.

Peber

Sort peber - en af ​​de mest almindelige husholdnings- krydderier - indeholder piperin, som har vist sig at støtte i fordøjelsen, brænde fedt hurtigere og stoppe nye celler af fedt fra formning.

Kardemomme

Kardemomme, som smager både krydret og sød, har vist sig at hjælpe med at stabilisere blodsukkeret, hjælper kontrol din appetit.

Snesevis af andre urter og krydderier kan også tilføje smag til din mad, som du skære ned på kalorierne. Så gå videre - krydre dit liv!

Hvordan Krydderurter og krydderier kan hjælpe dig forblive slank

Hvordan man kan reducere sukker, fedt og salt indtagelse