Hvordan kan jeg blive gravid med genital herpes?

Hvordan kan jeg blive gravid med genital herpes?
Alle kvinder ønsker en sund graviditet

Hvordan kan jeg blive gravid med genital herpes? Det er et alvorligt spørgsmål for kvinder, der ønsker en sund graviditet. En ud af seks personer i alderen 14-49 har genital herpes. Sygdommen er mere almindelig hos kvinder, hvilket gør planlægger at blive gravid en bekymring for kvinder.

Generelle fakta om Genital Herpes

Hvordan kan jeg blive gravid med genital herpes? Dette spørgsmål er bedst besvares efter at lære grundlæggende oplysninger om sygdommen. Mange mennesker smittet med genital herpes er uvidende om det og ikke vise de synlige symptomer på åbne og smertefulde sår i kønsdelene.

Genital herpes er forårsaget af herpes simplex virus, det samme virus, der forårsager "feber blister" type infektioner i munden og læberne. Hannerne videregive sygdommen til kvinder oftere end kvinder overføre sygdommen til mænd. Sygdommen er altid overføres ved seksuel kontakt. Seksuel kontakt kan være mundtligt at genital eller genital til genital. Transmission kan forekomme uden umiddelbar viden om sygdommen.

Genital herpes symptomer er mere tydelig med det første udbrud af infektion, at sygdommen mest potente med indledende indtræden og eksponering. Det er muligt at passere infektionen til en seksuel partner uden forekomsten af ​​symptomer eller sår. Åbne sår på kønsdelene af både mandlige og kvindelige kontakter normalt heler inden for to til fire uger, og kan aldrig blive vist igen.

Influenzalignende symptomer, herunder feber og hævede kirtler, kan ledsage den primære symptomdebut. I løbet af denne tidsramme, bør ubeskyttet seksuel kontakt undgås. Desværre har mange mennesker oplever disse symptomer ikke gå diagnosticeret og behandlet på grund af frygt eller forlegenhed. Søge lægehjælp ved symptomdebut er nyttigt i forvaltningen af ​​symptomerne på denne seksuelt overført sygdom

Hvordan kan jeg blive gravid med genital herpes?

Hvis en kvindelig har en kendt tilfælde af genital herpes, kan undfangelse planlægges, når symptomerne er fraværende i begge parter. Dette er vigtigt, fordi samleje vil være mindre smertefuld. Hvis der ikke er nogen fysisk bevis for genital herpes, kan planlægning være baseret på normal ægløsning. Da ægløsning sker cirka 14 dage før den forventede start på den næste menstruationscyklus, timing samleje for midten af ​​ægløsning vil øge chancen for at blive gravid med eller uden genital herpes.

Når du planlægger forude for graviditet, er det klogt at konsultere en gynækolog i tilstrækkelig grad forberede sig til sundhed og sikkerhed både mor og barn. Korrekt ernæring og fysisk sundhed før graviditeten vil bidrage til at sikre en sund graviditet og fødsel. Andre infertilitet problemer, herunder lav sædkvalitet eller abnormiteter med ægløsning, er oftest relateret til genital herpes. Imidlertid bør disse bekymringer også drøftes med din læge i månederne før planlægger at blive gravid.

I tilfælde af genital herpes, kan ordineret medicin begrænse en smertefuld udbrud af symptomer og gøre undfangelse noget sikrere og mere behagelig. Vanskeligheden ved at blive gravid bliver timingen af ​​ægløsning med fraværet af symptomer på genital herpes. En kvinde skal altid huske på længden af ​​menstruationscyklus og dagene i midten af ​​måneden, da hendes ægløsning vil forekomme. Denne timing øger chancerne for graviditet.

Labor og Levering

Når genital herpes er indgået efter undfangelsen, er det sjældent overføres gennem moderkagen til fosteret. I de sjældne tilfælde af placenta transmission, en spontan abort normalt resulterer. Genital herpes overføres hud til hud til et spædbarn i en vaginal levering og sjældent påvirker det ufødte barn i livmoderen.

En kejsersnit levering vil blive planlagt til en gravid mor med kendte genital herpes at forhindre nyfødte komme i direkte kontakt med den vaginale hvælving. Forebyggende foranstaltninger er færdig ved hver normal vaginal fødsel, herunder antibiotisk øjensalve til den nyfødte. Dette skyldes, at moderen kan være uvidende hun har genital herpes. Disse foranstaltninger til at beskytte spædbarn født ved vaginal levering, når det ikke vides, om genital herpes er til stede. Det er vigtigt at bemærke, at op til 80 procent af kvinderne på arbejdsmarkedet og ved at levere en baby har ingen historie af genital herpes.

Konklusion

Spørger "Hvordan kan jeg blive gravid med genital herpes?" er kun begyndelsen, når det kommer til at have en sund graviditet. Klar kommunikation med din læge om alle spørgsmål vedrørende planlægningen og gennemførelsen er vigtigt at sikre sundheden for både dig og din baby.