Hvordan hunde bliver alt beskyttende overfor deres ejere

Hvordan hunde bliver alt beskyttende overfor deres ejere

Har din hund dykke foran dig og handle aggressiv øjeblikket nogen kommer i nærheden af ​​dig? Måske han vogter dig, mens du sover, og forsøger at angribe enhver, der forsøger at vække dig. Hvis det er tilfældet, har du en alt for beskyttende hund på hænderne. Gad vide, hvordan han fik på den måde?

Hvorfor nogle hunde Bliv Så Beskyttende

Hunde er flokdyr, og hver pakke har sin hierarki. Den øverste hund er ansvarlig for at beskytte alle de hunde, der er lavere end ham i pakken.

Manglende lederskab

I en familie pakke, bør du holde førerposition, og din hund skal være lavere i pakken rækkefølge end enhver menneskelig medlem af din husstand. Hvis dit kæledyr synes det er hans opgave at beskytte dig, har du mistet dit sted som sin leder.

Uforvarende Fremme Behavior

I nogle tilfælde bliver en hund beskyttende overfor sin ejer, fordi hun opmuntrer den slags adfærd uden at vide, hvad hun gør. Hun føler sig smigret, at hendes hund er så utrolig loyal og villig til at beskytte hende fra noget, han opfatter som en trussel, så hun giver ham mulighed for at handle på den måde. Hunden tager sin manglende indsats som stiltiende godkendelse af hans opførsel, og så det eskalerer.

Ejer virkelig ikke forstå, at hendes kæledyr opfatter hende som svag og har brug for hans lederskab og beskyttelse. Hunden kan faktisk elsker hende, men han respekterer ikke hende som sin flokleder. Hvis han lov til at fortsætte med sin aggressive adfærd, vil nogen sandsynligvis kommer til skade.

Løse problemet

For at løse problemet, en ejer har at genvinde den førerposition. Det betyder, at du nødt til at være den, der afskrækker din hunds aggression - ikke en anden - det øjeblik, du fornemmer han spænde for en konfrontation. Hvis du ikke gør det, vil hunden fortsat antage, at du er for svag til at lede ham. For at styrke din position, satte hunden gennem hans lydighed kommandoer hver dag, tage ham til ture uden at lade ham trække foran dig, og belønne ham, når han adlyder. Disse er alle meget konstruktive måder at begynde at genvinde lederskab og sætte en stopper for hans alt for beskyttende adfærd.