Hvordan Greif rådgivning kan hjælpe dig

Hvordan Greif rådgivning kan hjælpe dig

Sørgende er en normal reaktion på et betydeligt tab og opleves forskelligt af den enkelte. Nogle mennesker vil styre processen gennem individuel støtte fra familie, venner, og fællesskab. For andre, kan sorg rådgivning være et effektivt redskab til at hjælpe dem navigere den sørgende proces.

Når Professional Therapy er hjælpsom

For nogle kan oplevelsen af ​​et tab være så overvældende, at der er grund til intensiv, en-til-en rådgivning med en sorg terapeut. Tabet kunne være død af en elsket en, opløsningen af ​​en signifikant sammenhæng, eller andre tab, der forårsager den enkelte lidelser. Goodtherapy.org hævder, at terapi er en effektiv måde at hjælpe den sørgende enkelte lære at håndtere, uanset hvad tabet er. En licens terapeut vil afgøre en individualiseret tilgang til terapi for at give dig de værktøjer, du har brug for at arbejde gennem din sorg proces.

Fordele ved Greif Rådgivning

Ifølge The Light Beyond, hvis din sørgende har berøvet dig om muligheden for at engagere sig i normale dagligdags aktiviteter, bør du straks søge hjælp fra en mental sundhed professionel. Sorg rådgivning kan hjælpe dig:

 • Fokus på specifikke områder i dit liv, hvor coping er svært
 • Identificere strategier og adfærd for at hjælpe dig med klare og re-engagere sig i daglige opgaver
 • Accepter dit tab
 • Finde trøst i positive minder uden at blive overvældet af en følelse af tab
 • Arbejde gennem processen med sørgende ved at tillade et sikkert miljø at arbejde gennem følelser af tab
 • Forstå de normale stadier af sorg og erkende, at de følelser, du oplever er naturlige

Support Grupper

Støttegrupper kan være en vigtig del af sorg rådgivning efter oplever betydeligt tab og tilbyder mange fordele. De består typisk af personer, der oplever den samme form for tab, som du er, og kan ledes af en sundhedsperson. Mayo Clinic bemærker, at støttegrupper kan hjælpe den sørgende person på flere måder:

 • Deltagelse i en støttegruppe kan mindske følelsen af ​​isolation ofte opleves efter et betydeligt tab.
 • At være i stand til at diskutere dine følelser med andre, der har haft en lignende tab kan hjælpe dig tilslutte og genkende du er ikke alene, og dine følelser er normale.
 • En støttegruppe kan give dig mulighed for at udveksle relevante oplysninger med andre. For eksempel kan en cancer support gruppe udveksle oplysninger om forskning eller ressourcer for familier. Denne udveksling synes at gavne deltagerne betydeligt.
 • Deltagende kan øge dit humør og hjælpe med at lindre stress ved at give dig et sted at udtrykke følelser, som du kan beholde flaske op.

Ideer til Moving On

Det gamle ordsprog-tiden læger alle sår-gælder. Du kan aldrig være præcis den samme efter at have oplevet en traumatisk tab, men med støtte og tid, du kan lære at arbejde gennem den sørgende processen og leve et meningsfyldt og lykkeligt liv igen.

Ud over rådgivning, der er mange selvstændige terapi strategier, som du kan bruge til at hjælpe dig gennem processen med sørgende. Psychcentral.com diskuterer flere daglige aktiviteter som værende terapeutisk for styring sorg. Du kan prøve en eller mange til at hjælpe dig med at håndtere:

 • Gør noget, der giver dig en følelse af realisering. Dette kunne omfatte at gå på arbejde, frivilligt arbejde eller arbejder omkring huset.
 • Prøv at socialisere. Selv om det kan være svært i starten, så venner til at komme sammen med dig i din tid af sorg, eller endda gøre noget med dig, kan hjælpe med at tage dit sind fra din sorg for en stund.
 • Mange mennesker finder trøst i deres religiøse trosretninger. Tilbring tid på dit sted for tilbedelse for at hjælpe få perspektiv.
 • Vær kreativ. Skrivning eller kunst både er et middel til selvudfoldelse og et udløb for følelser, der kan være for smertefuldt at ellers proces lige nu.
 • Læsning kan hjælpe dig med at undslippe de verdslige ting i dagligdagen i et stykke tid og hjælpe dig tænke på noget andet end din sorg.

Finde mening i hverdagen kan tilbyde en afsætningsmulighed for sorg og støtte gennem individuel egenomsorg.

Hvad er bedst for dig?

Sørgende er en individuel proces. Størrelsen af ​​tabet, vil dine personlige støttesystemer samt dine individuelle klare mekanismer bestemme omfanget af den støtte, du har brug for at arbejde sig igennem et tab og genvinde en følelse af fred. Vel vidende at sorg er en normal reaktion på et tab er vigtig. Hvis tiden og konventionelle metoder til støtte er ikke nok, overveje at tale med din læge for at se, om rådgivning kan være det rigtige for dig.