Hvordan Foam Roller Øvelser reducere cellulite

Skum rullelejer øvelser har fået en masse betydning i de seneste par år. Den væsentligste årsag bag dette er deres evne til at reducere cellulite. Dette er en almindelig tilstand, der opstår for det meste med kvinder. Cellulite er kendt for at påvirke huden på maven, bækkenpartiet og ben, hvilket gør dem kløftede. Denne betingelse kan også findes hos mænd, der er mangelfuld i androgen. De væsentligste årsager til cellulite er ikke kendt. Forskning tyder dog på, at cellulite kan opstå på grund af ændringer i fysiologi og stofskifte, vaskulære ændringer, skift i bindevæv struktur og inflammatoriske processer.

Cellulite kan reduceres gennem skum rullelejer øvelser på forskellige dele af kroppen. Skum rullerne er tykke stykker af skum anvendes til forskellige typer øvelser. Skum rullelejer øvelser hjælper til massage områder og bryde op sammenvævede fedt fibre. De øger strømmen af ​​næringsrige blod til disse områder. Det hjælper også at strække bindevæv og forbedre cirkulation. Dette gør det muligt kroppen til at udvise væskeophobning og toksiner unormal. Her er nogle skum rullelejer øvelser, der kan bidrage til at forbedre udseendet af dine ben.

Ydre Lår

Placer skum rulle jorden og ligge sidelæns på det. Rul din ydersiden af ​​låret, som også er kendt som IT-båndet. Dette er en muskel, der løber fra knæet til hoften. Husk at stoppe op og massere ømme områder i et par sekunder. Disse er normalt områder med strammere muskelvæv. Du kan finde det vanskeligt at rulle disse muskler ud eller opleve lidt smerter i starten. Det bliver lettere, når du gør det for et par dage.

Forstrækning Områder

Det kan virke lidt svært at gøre, men med lidt øvelse, bør det ikke være svært. For at udføre denne skum rulle øvelse, du simpelthen nødt til at ligge på toppen af ​​rullen. Placer hænderne bag ryggen og derefter manøvrere dig selv frem og tilbage. Undgå at rulle over de følsomme områder bag knæet. Dette skum valse øvelse vil kræve mere balance end de andre.

Front Lår

Denne skum rulle øvelse er nemmere end de to andre. For denne ene, bliver du nødt til at placere skum rulle på forsiden af ​​din krop. Hvil dine lår på tromlen og bruge dine hænder til at balancere dig selv. Flyt frem og tilbage fra dit knæ ved hjælp af dine hænder helt op til hoften. Dette vil bidrage til at massere og udglatte ud hele cellulite på lårene. Begyndere kan bruge deres tæer til at drive sig selv fremad. Men det er bedst at bruge netop de hænder, så lårene masseres korrekt.

Udførelse af disse skum rullelejer øvelser i 20 minutter om dagen, bør være nok til at slippe af med cellulite. Men det er vigtigt at være regelmæssig med disse øvelser. Du kan gøre dette ved at inkludere skum rullelejer øvelser i din daglige træning tidsplan.