Hvordan et vægttab Mantra kan hjælpe dig Fit

Fordi vægttab er 50 procent attitude, opholder positiv, motiveret og fokuseret, er en integreret del af succes. Et værktøj, som du skal begynde at bruge er mantraet. Et mantra er en kraftfuld, inspirerende, beroligende eller motiverende sætning, der bruges i gentagelse. Når du føler dig frustreret, magtesløs eller besejret, gentage et mantra - enten i hovedet eller højt - kan give dig den ekstra momentum, du har brug at holde sig til dit helbred mål. Skriv ned din mantra om farvestrålende post-it noter og placere dem i områder, du vil være mest tilbøjelige til at se dem ofte: på dit køleskab, på hjørnet af computerskærmen, på instrumentbrættet i bilen eller på dit badeværelse spejl. Disse små positive påmindelser kan hjælpe dig med at holde kursen.

Hvordan et vægttab Mantra kan hjælpe dig Fit

Hvorfor mantraer Work

Udvikle og udnytte et mantra kan hjælpe dig med din vægt-tab eller andre sundhedsrelaterede mål ved at styrke positive adfærd og hjælpe dig med at opretholde en positiv holdning, som er centralt for succes. Mere specifikt kan et mantra hjælpe dig flytte fokus fra det faktiske antal på skalaen til den mere permanente idé om at vedtage en livsstil ændring, oprettelse af et sundere forhold til mad og udvikle tillid.

Mantraer også hjælpe rolige negative selv-snak ideer, som er disse negative inderste tanker, du fortæller dig selv, såsom: "Jeg kan ikke gøre det", "jeg er ikke stærk nok," "Det er for hårdt," eller "Jeg vil aldrig nå mit mål. " Du kan overvinde selv de hårdeste forhindringer, hvis du deltager i positiv selv-snak. Etablering af et mantra, vil hjælpe med at give dig den ekstra lille boost af selvtillid, du har brug for at gøre det gennem de hårdeste træning og holde sig til en sund kost.

Hvordan vælger jeg et mantra?

Du kan gøre lidt søgning på nettet for at finde en stærk sætning eller inspirerende citat, der virkelig hits hjem til dig. Du ønsker at sende din nyopdagede sund livsstil mantra i en håndfuld yderst synlige områder.

Mantraer bør være kort, enkelt og personligt for dig. De behøver ikke at være kompliceret heller ikke de skal give mening for andre. Etablering din mantra skal komme indefra dig. Gøre lidt selvransagelse og tænke over ord, der taler til dig, og hvad du ønsker at opnå, både på kort sigt og på lang sigt.

Nogle berømte Sundhed og Fitness Citater

Hvis du har problemer med at komme op med din egen personlige mantra, er du velkommen til at låne inspiration fra andre, og bruge nogle af disse velkendte citater til at give motivation og fremme positiv tænkning:

"Uanset hvor langsomt du går, er du stadig lapning alle på sofaen." - Ukendt

"Energi og vedholdenhed erobre alle ting." - Benjamin Franklin

"Du skal ikke vente. Tiden vil aldrig være lige højre." - Napoleon Hill

"Motivation er det, der får dig i gang. Habit er, hvad holder dig i gang." - Jim Ryan

"Du er aldrig for gammel til at sætte endnu et mål eller til at drømme en ny drøm." - CS Lewis

"Hvis det ikke udfordre dig, betyder det ikke ændre dig.« - Fred DeVito

"Enhver rejse begynder med et enkelt skridt." - Maya Angelou

"Hvis du vil, hvad du aldrig har haft, er du nødt til at gøre, hvad du aldrig har gjort." - Thomas Jefferson

Hvordan et vægttab Mantra kan hjælpe dig Fit

6 tips til at hjælpe dig holde fast i din kost denne tid