Hvordan en Food Label kan hjælpe dig tabe sig

At dømme hvordan en fødevare kan påvirke dit vægttab indsats kan være kompliceret, især med annoncerede udsagn som "Organic", "Natural", "Fat Free" eller "Sukkerfri". Sommetider disse erklæringer kan være vildledende. Undgå forvirring og gå direkte til de faktiske forhold - de ernæring fakta! Nedenfor vil vi vise dig, hvad de skal fokusere på, når man sammenligner fødevarer til vægttab.

Hvordan en Food Label kan hjælpe dig tabe sig

Portionsstørrelse

Den portionsstørrelse er den vigtigste del af en fødevare eller drikkevare etiket. Alle de næringsstoffer fakta nedenunder er baseret på den pågældende del størrelse. Hvis du spiser eller drikker et andet beløb end, end hvad der er på listen, skal du justere alt på etiketten i overensstemmelse hermed.

Kalorier

Indtagelse af for mange kalorier resulterer i vægtøgning, mens alt for få kan resultere i en bås i vægttab, så at finde den rette balance er vigtig. (Brug FitDay s kalorietæller eller tale med en autoriseret ernæring professionel til at finde ud af, hvad din kalorie mål bør være.)

Når man ser på en etiket, skal du kontrollere, om portionsstørrelse er realistisk for kalorier. Hvordan vil disse kalorier påvirke resten af ​​din dag valg?

Overveje at oprette en kalorie budget for måltider, snacks og drikkevarer. For eksempel, hvis din ideelle kalorie mål for vægttab er 1800, og du planlægger at spise to snacks, tre måltider og alene drikke vand, kan du trække ud 300 kalorier (150 kalorier for hver snack) og derefter dividere resten af ​​tre ( til dine måltider), og vand vil ikke påvirke din dag, fordi det har ingen kalorier. Du ender med 500 kalorier for hvert måltid og 150 kalorier for hver snack.

Procent Daily Value

Procenterne er angivet på højre side af en etiket. Disse er baseret ud af en 2.000 kalorie diæt. Selvom din kalorie mål kan være anderledes, kan du stadig bruge de procentsatser for nemt hjælpe dig med at identificere høje og lave mængder af næringsstoffer. At afgøre, om et emne passer ind i din daglige plan, finde et næringsstof og derefter se på procent - fem procent eller derunder betragtes som lav, mens 20 procent eller mere er høj.

Fat

Gavnlige fedtstoffer indbefatter poly- og mono- umættede fedtstoffer. Mættet fedt bør begrænses, mens transfedtsyrer bør undgås helt. Husk, alle fedtstoffer er kalorie tætte. Vær på vagt over fedt-fri fødevarer, nogle er gode, mens andre bare erstatte fedt med noget andet, der stadig kunne holde kalorier høj.

Natrium

Spise fødevarer med højt natrium kan resultere i midlertidig væskeophobning, mulige vægt udsving og høj blodtryk. The American Heart Association anbefaler at forbruge mindre end 1500 mg natrium om dagen.

Fiber

Ifølge Mayo Clinic, fiberrige fødevarer hjælpe med vægttab og vedligeholdelse ikke kun ved at give volumen, men også ved at bremse fordøjelse og dermed gøre du føler dig fuld længere på færre kalorier. Den anbefalede mængde fiber for voksne 20 til 35 gram per dag. Gram vil blive opført lige til højre for ordet fiber. Hvis både opløselige og uopløselige er angivet, se efter "total fiber" for at finde det fulde beløb fundet i en portion.

Vitaminer og Mineraler

For at sikre, at du får mest næring ud af din mad, så tjek den vitamin og mineralindhold i bunden af ​​etiketten. Mad og drikkevarer virksomheder er kun forpligtet til at liste to vitaminer - A og C - og to mineraler - calcium og jern - på etiketten. Ifølge National Institutes of Health, kan andre vitaminer og mineraler tilsættes frivilligt. Men hvis der tilsættes vitaminer og mineraler til fødevarer, eller hvis et vitamin eller mineral, skal der, disse næringsstoffer skal anføres på etiketten.

Andre Foods

Den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) kræver ikke mærkning af rå frugt, grøntsager, fisk eller skaldyr. FDA har dog afgive næringsdeklaration for disse fødevarer online.

Ifølge National Restaurant Association og US Department of Agriculture Økonomisk Research Service, er amerikanerne bruger halvdelen af ​​deres samlede mad budget i restauranter og fastfood virksomheder. Glem ikke, er næringsdeklaration ikke begrænset til store-købte varer. Kig online eller spørg din server for ernæring information eller vejledning for at hjælpe dig med at træffe sunde valg, når uden for hjemmet.

Hvordan en Food Label kan hjælpe dig tabe sig

Hvorfor er Transfedtsyrer So Bad, Anyway?