Hvordan Eating Sweet Potatoes kan hjælpe dig tabe sig

Mens du kan være opmærksom på de mange sundhedsmæssige fordele forbundet med søde kartofler, chancerne er, at du ikke er klar over, hvordan søde kartofler kan hjælpe dig til at tabe sig. Den høje mængde af kostfibre, indhold lavt kalorieindhold, og den høje mængde vand alle arbejde sammen for at gøre søde kartofler en stor fødevarer, hvis du forsøger at tabe sig.

High Fiber indhold

En af de vigtigste måder, søde kartofler kan hjælpe dig med at tabe skyldes deres høje mængde af kostfibre. Kostfibre er vigtigt, hvis man forsøger at tabe for en række årsager. For det første er fiber er voluminøse, hvilket betyder, at fødevarer, der indeholder store mængder af kostfibre vil tage op en masse plads i din mave. Dette hjælper til at holde dig følelse af mæthed i lang tid og derved forhindre overspisning. Dernæst fiber er langsom fordøje. Det betyder, at det tager lang tid for højt fiber fødevarer til at forlade din mave og indtast din fordøjelseskanalen. Dette forhindrer overspisning og dermed reducere risikoen for høj kalorieindtag og potentielle vægtøgning. Det er klart, det høje indhold af søde kartofler fiber spiller en stor rolle i at hjælpe dig til at tabe.

Lavt kalorieindhold indhold

Dernæst søde kartofler har et relativt lavt kalorieindhold, som også er meget vigtigt, hvis du forsøger at tabe sig. I et halvt kilo fedt der er 3500 kalorier. Det betyder, at hvis du ønsker at tabe et pund vægt pr uge, er du nødt til at fjerne 500 kalorier fra din kost hver dag. Ved at bruge søde kartofler, der typisk indeholder omkring 100 kalorier per portion, i stedet for en højere kalorieindhold fødevarer såsom hvide kartofler, som kan indeholde så mange som 400-500 kalorier per portion, er du godt på vej til at nå dette kalorie mangel. Ved at bruge nogle kreativitet, kan du helt sikkert bruge søde kartofler til at hjælpe dig med at tabe. For eksempel, så prøv med Mos søde kartofler at gøre pandekager i stedet for den traditionelle dej, som typisk fyldt med store mængder af både fedt og kalorier.

Højt vandindhold

Endelig kan den høje mængde vand, der findes i søde kartofler helt sikkert hjælpe dig med at tabe, både på lang sigt og på kort sigt. Med undtagelse af knogle og fedt din krop består næsten primært fra vand, og derfor er det af nogen overraskelse, at den reagerer positivt, når du spiser fødevarer, der indeholder store mængder af vand. Ligesom fiber, vand fylder en masse plads i din mave. Derfor spiser fødevarer, der indeholder store mængder af vand, såsom søde kartofler, vil du føle dig fuld og vil forhindre overspisning og snacking mellem måltiderne. Dette vil hjælpe både i dit vægttab mål og vil også hjælpe dig med at forhindre vægten i at komme tilbage på.