Hvordan E-vitamin ændrede mit liv: en personlig konto

I dag er dagen! Efter 3 hele måneder, har jeg taget min sidste E-vitamin supplement. Jeg må indrømme, at jeg er lidt bedrøvet over slutter denne rejse. Hvad er big deal om vitamin E, spørger du? Jamen så lad mig forklare. Det hele startede omkring 6 måneder siden. Jeg begynder at føle sig lidt træt og ikke helt rigtigt. Jeg tænkte ikke meget over det i første omgang, indtil jeg bemærket, at min hud var også mere tørt end normalt. I løbet af de næste par uger, symptomerne fortsatte. Jeg besluttede at skære sodavand fra min kost. Det hjalp lidt, men min hud var stadig tør og kløende. Jeg begyndte at kun drikke vand og købte en flaske af vitamin E. Denne flaske var en af ​​de bedste køb jeg nogensinde har gjort.

Hvordan E-vitamin ændrede mit liv: en personlig konto

Almindelige måder E-vitamin hjælper kroppen

• E-vitamin er en stærk antioxidant
• Det virker synergistisk med mineralet selen i oxidation forebyggelse proces
• E-vitamin øger omsætning, som reducerer risikoen for hjertesygdomme

Efter en uge for at tage supplement, begyndte jeg at føle sig lidt mere energi. Jeg var ikke hoppe fra væggene eller noget, men jeg følte blot bedre. Jeg fortsatte den øgede indtag af vand og fundet, at jeg begyndte at sove lidt mere trygt end før.

På det tidspunkt udgangen af ​​den måned, jeg så en forbedring af sinus problemer jeg havde lidt af i årevis. Jeg har bemærket, at min hud ikke kløende længere, og var ikke nær så tør. Jeg fortsatte med at øge vitamin E. Nu huden på mit ansigt havde et rosenrødt skær og klart så meget sundere. Jeg begynder at føle en enorm eksplosion af energi og var i bedre humør. Jeg har ikke vågne op med den frygtede følelse af udmattelse. I stedet jeg hopper fra sengen hver morgen begejstrede min liste over ting at gøre.

Et par uger inde i den anden måned, begyndte jeg at lægge mærke til færre smerter. Jeg var ikke længere ømme overalt i slutningen af ​​en lang dag. Ved udgangen af ​​den anden måned, var mit hår vokser hurtigere end det havde i år. Det var meget tykkere også. Venner begyndte at kommentere, hvor hurtigt det var vokset på så kort tid.

Ved udgangen af ​​den tredje måned, var E-vitamin blevet min top skønhed hemmelighed. Samlet mit liv havde gjort, hvad nogle ville kalde en komplet turn around. Med min glødende hud og nyfundne energi var jeg udstrålende med lykke.

Hvad du bør vide, før du tager E-vitamin

  • Den voksne RDA (anbefalede kost godtgørelse) for E-vitamin er 15 mg dagligt.
  • Vitamin E er let ødelagt af sollys.
  • Vitamin E er en naturlig blod tyndere og kan have negative virkninger på dem, der har et problem med blodpropper.
  • Vitamin E bør ikke tages sammen med andre antikoagulantia som aspirin.
  • Tilberedningen ødelægger E-vitamin i de fleste stærkt kogte fødevarer.
  • Det er bedst at forbruge dette vitamin fra friske hele fødevarer, der kun let kogte ligesom nødder og dampede grøntsager.