Hvordan du øger din musik Sight Reading Speed

Hastighed læsning musik giver dig mulighed for at læse på tættere på din tankegang hastighed lide at læse ord. Speed ​​syn læsere af musik kan læse musik, i en vilkårlig tast temmelig meget fejlfrit. Når du lytte til råd fra de pointers nedenfor, vil din musikforståelse endda forbedret med din dygtighed af musik syn læsehastighed.

  • Kend dine noter og musik symboler udenad. Dette er en grundlæggende grundregel. Det er vigtigt at lære dem alle, så i god tid med blot et blik, du vil straks genkende inversioner, intervaller, akkorder, crescendos og arpeggios.
  • Det hjælper at være en hurtig syn læser. En af de hurtigste metoder til at fremskynde din omsætning tid er at være eksemplarisk ved synet læsning. Hvis du syn kan læse til en høj standard, har du bortskaffes en fase, at mange finder meget tidskrævende, som er at lære noderne.
  • Øvelse gør mester. Hvis du læser på fx to foranstaltninger i minuttet og øve din koncentration og øje fokus, vil du i sidste ende reducere regressioner og din hastighed vil forbedres dramatisk. Du vil til gengæld også kunne læse musik uden dit instrument, og har evnen til at høre tydeligt alle de enkelte dele eller stemmer i dit hoved og overdrage instrumentering, du ønsker.
  • Find en bog med masser af melodier. Det er vigtigt ikke at være begrænset til en genre af musik. At være en stor musiker og en hurtig musik syn hastighed læser, bør du få hænge af forskellige musik kadencer. I den forbindelse, vil din krop og sind vænne sig til at være mere fleksible og åbne for forskellige lyde og dermed gøre din krop mere i harmoni med Musica € ™ s snørklede.
  • Solitude er god. Når du træner, helt sikkert du ønsker at lindre pres udefra, så du kan fokusere ordentligt. Gør noget tid afsat til at spille alene. Vænne sig til lyden af ​​din egen spiller. Brug Celtic eller Old Time folkemusik kan du øve dig selv, da orkestermusik har et væld af tilfældige hvil, mens andre spiller deres dele. Herfra vælger en melodi og holde spille det, så du vil naturligvis få en fornemmelse af det.
  • Forøg din hastighed. Spil hurtigere indtil dine fingre flyver gennem stykket. Du vil opdage, at dine øjne kan vandre, men du er stadig spiller melodien. Pludselig vil du opdage, at du har det ikke huskes kun melodien, men du til gengæld også har forbedret din øje-hånd-forbindelse.

Når du konsekvent øve dine færdigheder over tid vil du være i stand til pålideligt beholde i hukommelsen, bare nok musik, så når du tænder en side, vil der næppe være nogen afbrydelse i strømmen af ​​stykket. Det kan ikke være afgørende for musik syn læsere til at fremskynde læse for at spille et stykke korrekt, men hvad du kan gøre, er at få nogle af de hastighed læserne svulme teknikker til at forbedre din musik syn læsehastighed.