Hvordan du gør Shore Fishing

Hvordan du gør Shore Fishing

For dem af os, der ikke har bådene, men ønsker at fiske alligevel, er der shore fiskeri. Shore fiskeri, mere almindeligt kaldet surf fiskeri er den handling fiskeri lige på kysten uden brug af en båd. Shore fiskeri kan hjælpe dig med at fange mange forskellige slags lavt vand fisk som striped bass, Bluefish, rødfisk, Tautog og trommefisk. Shore fiskeri er egentlig ikke bare nødvendig på land. Faktisk er fiskeri lige ned en mole betragtet shore fiskeri. Shore fiskeri kan være farligt og besværligt, men det er sjovt, når du får hænge af det. Her er nogle tips til kystfiskeri.

  1. Reel og Rod - Køb ikke den dyreste. Nogle ruller, stænger og agn er faktisk designet til at lokke i ejeren, ikke fisk. Som med de fleste elementer, er den dyreste ikke at være den bedste. Så vælg et medium prissat stang og hjul fra en tackler. Der er to typer af stænger, som normalt anvendes til shore fiskeri. Den første er centrifugalstøbning. En spin-casting hjul er godt for dem, der lige er begyndt fiskeri, og det er ganske let at mestre. En centrifugalstøbning hjul er monteret på toppen af ​​fiskestangen. Det er ganske godt for distance. Et spolehjul på den anden side er bedre for nøjagtighed. Men du kan få både med nogen af ​​de to hjul med praksis.
  2. Lokker - Der er to slags lokker, den levende agn og plast lokke. Levende agn lokker er den traditionelle måde at fiske. Normalt en orm eller en elritse, levende agn lokker er billige og overkommelige. Én god ting ved levende agn lokker er, at hvis du løber tør, kan du bare grave rundt for en orm og bruge det som agn! Selvfølgelig er der nogle der indsigelse mod denne type lokke så der er en anden lokke kaldet en plastik lokke. En plast lokkemiddel er en kunstig efterligning af en fisk, normalt med en lille krog til at fange fisk i. Selv dyrere, denne type lokke kommer i en række forskellige størrelser og former og kan genbruges.
  3. Hvor skal Fisk - Ethvert sted med et vandområde og kendte fisk vil gøre. Men når du finder et godt sted, kigge efter en bølgebryder i bugten, da det er her, de fleste fisk er. Breakwaters er lavvandede områder, hvor fiskefoder og hvor fiskefoder, de er nemmere at lokke. Der er to typer af kystfiskeri. Den første vil være i saltvand, ligesom strand tæt ved havet og hav og ferskvand, ligesom i søer og nogle bugter. Du kan endda shore fisk, mens i hoteller, hvor nogle rent faktisk har ordentlige kyster og agn og tackle butikker for din bekvemmelighed.
  4. Hvornår skal Fisk - Du kan fiske på næsten ethvert tidspunkt af dagen eller en sæson. Men gå til en leje butik eller agn og tackle butikker for at gøre se, hvad slags licens, du har brug, og sørg for, at alt, hvad du ønsker at fiske efter, er i virkeligheden, i sæsonen.

Selv som en rekreativ sport, fiskeri giver gode tider for dig og din familie eller venner.