Hvordan du får sygeplejerskeuddannelsen Lån

Hvordan du får sygeplejerskeuddannelsen Lån

Hvis du er på udkig efter en levedygtig karriere, er der få, der kan være så ædel og efterspurgt som sygepleje. Faktisk med befolkningen i de fleste udviklede lande grånende, vil der være en enorm efterspørgsel efter sundhedspersonale i fremtiden, især for sygeplejersker. Således er den amerikanske regering støtter sygeplejeuddannelsen gennem tilvejebringelse af sygepleje studielån og RN uddannelsesstøtte til skoler rundt om i landet. Her tilbyder vi information om nogle post-sekundære uddannelse lån, der udbydes til rådighed for sygeplejestuderende i USA

  1. Federal Sygepleje Loan Program. Denne bevilling gives til offentlige og nonprofit private sygeplejeskoler, der kan matche føderale midler, der er fastsat i sundhedssektoren Education Partnership Act of 1998. Under dette program er sygeplejestuderende får mulighed for at sikre en langsigtet, lavtforrentede lån til at forfølge deres sygepleje grader. I de første to år, kan lån nå så højt som $ 2.500 eller størrelsen af ​​den studerendes € ™ s finansielle behov, alt efter hvad der er lavest. Det vandreture op til $ 4.000 for de sidste 2 år. Alt i alt en studerendes € ™ s lån bør ikke gå ud over $ 13,000. Den nuværende rente for sådanne lån nu er 5 procent. Hvis du vil anvende, alle studerende skal gøre er at gå til deres collegeâ € ™ s studerende støtte kontor og indsende de nødvendige dokumenter.
  2. Federal Perkins Loan Program. Dette er en generel ungdomsuddannelse låneprogram, at de studerende i sygepleje kan drage fordel af. Under dette låneprogram, sygeplejerskeuddannelsen studerende, uanset om indskrevet på bachelor eller kandidatuddannelser, kan få lån til at finansiere deres uddannelse til en lav rente. Hvert studieår, kan en bachelor studerende låne så meget som $ 4.000, mens en ph.d.-studerende kan låne så meget som $ 8.000. Dog kan det samlede udlån til studerende ikke overskride 27,500 dollars. Det samlede udlån til studerende, herunder midler, de kunne have lånt som studerende, kan ikke overstige $ 60.000.
  3. Føderale Stafford Loan Program. Lån i henhold til dette program bliver opkrævet med fast rente, i øjeblikket på 6 procent for den subsidierede del og 6,8 procent for resten. Lånene kan enten falde ind under den føderale Family Education Loan (FFEL) Program eller William D. Ford Federal Direct Loan (Direkte Loan) Program. Typisk kan eleverne låne $ 5500 for første studieår, $ 6500 for andet studieår, og $ 5500 for tredje akademiske år. Studerende, på den anden side, kan låne så meget som $ 20,500 for varigheden af ​​deres studier eller uddannelse.
  4. Sygeplejerskeuddannelsen Lån Tilbagebetaling Program. Til støtte for den føderale fremstød for at fremme sygeplejefaget, har mange statslige regeringer vedtaget sygeplejerskeuddannelsen lån tilbagebetaling programmer, hvor delstatsregeringen betaler for sygepleje uddannelse lån akkumuleret af sygeplejersken til gengæld for anciennitet. I nogle stater, er denne type lån kaldes Sygeplejerskeuddannelsen Tilgivelse Lån. Iowa, Mississippi og Ohio er blot nogle stater, der giver sådanne lån.

Disse er blot nogle lån til rådighed for sygeplejestuderende. Flere lån er til rådighed fra den private sektor. Besøg din studerende støtte kontor for mere information.