Hvordan du får livsforsikring, hvis du har medicinske problemer

Hvordan du får livsforsikring, hvis du har medicinske problemer

Indhentning livsforsikring kan være et vigtigt aspekt af familiens økonomi. Kom overkommelige, kan kvalitet livsforsikring være let for nogle, men dem, der lider medicinske problemer kan finde det vanskeligt at få nogen form for livsforsikring. Men der er et par måder, du kan få livsforsikring med tidligere eller nuværende medicinske problemer.

Garanteret livsforsikring kan være en farbar vej for mange personer, der ikke er berettiget til en traditionel livsforsikring. En ansøgning er påkrævet, og som nævnt, er garanteret. Dog kan priserne variere for kunden. Ofte er prisen på forsikringen relateret til "risiko" og kan være væsentligt højere for dem med visse helbredsproblemer. Mængden af ​​forsikring ønskes, vil også påvirke omkostningerne og kan begrænses til visse betingelser. Dokumentation af sygdom, en fysisk eksamen, og andre oplysninger vedrørende sundhed skal måske leveres, før du kan få et tilbud. Længden af ​​processen vil i høj grad afhænge af selskab, der udsteder livsforsikringen.

Arbejdsgiver sponsoreret livsforsikring er typisk en billig måde at få livsforsikring, uanset sundhed. Der er normalt ingen lægeundersøgelser eller spørgsmål, der er nødvendige for at få denne dækning. Ulempen er, at ikke alle virksomheder vil tilbyde denne fordel til deres ansatte. Desuden livsforsikring er normalt kun tilgængelig for medarbejderen. Kun nogle få udvalgte arbejdsgivere vil udvide dækningen af ​​denne type til en ægtefælle eller barn. Priser for arbejdsgiver sponsoreret livsforsikring kan ikke være genstand for stige som følge af medicinske problemer. I tilfælde af opsigelse, afskedige eller frivillig afskedigelse, vil politikken normalt annullere. Ved ansættelse er medarbejderen får en mulighed for denne type forsikring. Som med sygesikring politikker, efter denne indledende periode medarbejderen kan have til at vente på åben tilmelding for at drage fordel af disse ydelser.

Nogle livsforsikringsselskaber kan specialisere sig i at forsikre dem med specifikke medicinske problemer. Patienter med cancer, for eksempel, kan være i stand til at få sygesikring gennem en bærer, som udelukkende beskæftiger sig med denne form for medicinsk problem. Priser tendens til at være højere end med en traditionel politik for en rask person, men kan være værd at ekstra omkostninger. En ansøgning er påkrævet, sammen med dokumentation for denne type politik. Hvad det medicinske problem Ligegyldigt, en form for livsforsikring er generelt tilgængelige.