Hvordan du får Chase Bank Afskærmning Hjælp

Den seneste recession medført millioner af familier i akut behov for økonomisk hjælp for at redde deres hjem. Det er virkelig en uheldig begivenhed, og hvis du er en Chase pant kontohaver, der er på din wit udgang forsøger at redde din ydmyge bolig, ikke mister håbet. Der bare kunne være en måde at holde dit hjem.

  • Kend dine muligheder. De fleste mennesker i Brinks for afskærmning har forestillinger om, at bankerne er fjender og så de undgår dem så meget som de kan. Dette er ikke sandt. Din bank vil altid ønsker at arbejde sammen med dig. Når du begynder at opleve problemer med at holde dit realkreditlån nuværende, den første ting at gøre, er at tjekke deres hjemmeside på chase.com at få en idé om de typer af programmer Chase har at hjælpe dig ud. Ved at besøge webstedet, vil du være i stand til at læse om de forskellige muligheder Chase har leveret, så du har et valg til enten at holde dit hjem eller ej.
    Til hjemmet opbevaring optioner, der er masser af programmer at vælge imellem: Hjem Affordable refinansiere, Home Affordable and Chase lån ændringer, tilbagebetaling planen og Delvise krav, men det er, hvis du er på FHA lån. Hjemmesiden har også en berettigelse test, som du kan tage, så du kan vide det samme, hvis du er kvalificeret til at drage fordel af et program.
    Men hvis du beslutter, at der ikke holder dit hjem eller ejendom er en bedre løsning for dig, Chase har også udviklet programmer som præ-afskærmning "Short" Salg og Deed-in-stedet for afskærmning for at være til hjælp for dig. I begge tilfælde er det yderst vigtigt at forstå dine muligheder og få første hånd oplysninger om dem på den måde, når du giver Chase kundeservice et opkald, er du velinformeret nok til at spare tid, når du diskutere din afskærmning spørgsmål med dem .
  • Ring til kundeservice. Da du allerede har valgt et program til at deltage i, er det nu tid til at give Chase et opkald via deres kundeservice hotline på 866-550-5705. Vær opmærksom på deres åbningstider, og det er bedst at have dit lån oplysninger klar til at forhindre spild af tid. Du skal også vide din månedlige indkomst før skat og forventer, at du vil blive spurgt om, hvorfor du har en svært ved at betale dit lån. Være meget tålmodig. Må ikke miste besindelsen på kundeservice rådgiver, som du taler med. Husk, at du beder om hjælp og bliver nice vil arbejde til din fordel. Lær så meget information som du kan. Vær ikke bange for at spørge. Chase rådgivere er veluddannede fagfolk, som er der for at tjene dig. Ved slutningen af ​​samtalen, bede om din agent navn og telefonnummer til registrering.
  • Chase Homeownership Centers. Chase Homeownership Centers er centre Chase har bygget over hele landet for at give bistand til sine kæmpende kunder. Når agenten giver dig et klart syn på, hvad program er det rigtige for dig, kan du gå til et center i nærheden af ​​dig til at få processen i gang. Oftest end ikke, vil agenten forsøge at løse ting for dig under et telefonopkald, men for at være på den sikre side, besøge centret også. På den måde får du at tale med en Chase lån rådgiver, der personligt vil håndtere din sag.

Svømning i gæld er aldrig en nem ting. Det er trist, at de fleste mennesker er i denne binder lige nu, men det bør ikke altid være tilfældet. Vær ikke bange for at søge hjælp. Med øjeblikkelig virkning og lidt tro på din bank, hvem ved? Du skal bare kunne være i stand til at få dit liv tilbage.