Hvordan du bliver en leder, der Coaches Effektive

En god leder er en, der effektivt kan lede og motivere dem, som han eller hun fører. I et selskab eller en hvilken som helst gruppe, en leder er den person, alle er afhængig af for at opnå organisationens mål. For at dette kan ske, han har brug for at coache og vejlede medlemmerne af gruppen om, hvordan man effektivt udføre deres opgaver. Her er et par tips om, hvordan du bliver en leder, som trænere effektivt:

  1. Bestem de specifikke kompetencer, talenter og interesser alle i gruppen i forhold til det job, der skal gøres. Sammen med disse, skal du også være bekendt med hver persons svagheder, så du kan tildele opgaver i henhold til deres styrker.
  2. Hvis du ikke har nogen om bord, der har de nødvendige færdigheder til at få arbejdet gjort, du har brug for at træne nogen til at gøre det. Vælg en person med en hurtig indlæringskurve, så du kan udrette ting på rekordtid. En god leder skal altid være klar til at hjælpe med at forbedre deres holdkammerater færdigheder.
  3. Opret en behagelig og ikke-truende miljø på arbejdspladsen, således at medarbejdere og medarbejdere føler sig trygge arbejde, udtrykke deres meninger, og beder om hjælp.
  4. Gør klare parametre og frister for færdiggørelse af projektet. En god leder skal også gøre hans forventninger klart, så hvert medlem ikke spilder tid på at gøre opgaver, der ligger under, hvad der er behov for. Det gør det sværere for medarbejderne at arbejde, hvis de ikke får nogen specifikationer så sørg for at udtrykke dette i starten.
  5. Sørg for at dine deadlines for dine medarbejdere er indstillet forud for projektets faktiske forfaldsdato, så kan du stadig gøre plads til eventuelle ændringer.
  6. Kontrollér med jævne mellemrum om fremskridt og kvaliteten af ​​dine teammedlemmer ved at holde ugentlige møder eller beder om daglige opdateringer. Tilbyde enhver bistand, hvis nødvendigt.
  7. Spørg altid dit team, hvis de har spørgsmål til jobbet, og sørg for at de har en avenue, hvor de kan give udtryk for eventuelle bekymringer.
  8. Tal ikke ned til dine holdkammerater. Behandle alle som om de er lige. Dette vil gøre dem mere tryg om anmoder om præciseringer eller spørgsmål.
  9. Husk, at effektiv kommunikation kræver også gode lyttefærdigheder. Lyt til dine medarbejderes bekymringer og forslag. De kan komme med løsninger på, hvordan man får tingene gjort mere effektivt. En del af at være en god leder er at lære af deres holdkammerater også.
  10. Lad dine holdkammerater lære af dit eksempel. Arbejd så hårdt, som de gør, og være det bedste eksempel på en god arbejder, som du kan være. Hvis dine holdkammerater bemærke, at du siger én ting, men gøre en anden, vil din troværdighed blive reduceret til nul. Og uden troværdighed, vil de ikke tage dig alvorligt. Hvis det sker, nogen råd vil du give, vil blive glemt, når mødet er slut.

Succes er en vanskelig ting at måle, men når du har vundet respekt og loyalitet i dit team og få arbejdet udført til tiden, er det et tegn på, der viser, at du er en effektiv leder, der kan undervise og motivere dine medarbejdere til at være det bedste, de kan.