Hvordan du bliver en K-9 Officer

At blive en K-9 officer kan være en af ​​de mest givende og tilfredsstillende karriere bevæger sig for nogen, der ønsker at blive en politibetjent og har en passion og kærlighed til at arbejde med hunde. For at blive en K-9 politibetjent skal du få færdigheder både som politimand og som en specialiseret hundefører.

Selvom kollegiet er ikke nødvendigt at blive politibetjent i de fleste byer, ville det være et stort aktiv for nogen til at deltage i college og få en grad i strafferetsplejen, vil en toårig associates grad være nok. At få en grad i strafferetsplejen vil hjælpe nogen forberede sig på en karriere i retshåndhævelse og give dem en øvre hånd, når de træder ind i vejen til at blive en politibetjent. Mens der i kollegiet en person skal også tage klasser, som vil hjælpe dem med at lære om dyr, såsom dyreadfærd klasser eller dyr videnskab. Disse klasser vil ikke være træning K-9, at nogen ville have til at gå igennem, når de bliver en K-9 officer men disse klasser vil hjælpe en person til at forstå mere om dyr og hvordan de reagerer og opfører sig i visse situationer. Disse klasser er ikke obligatoriske for at blive en K-9 officer, men vil helt sikkert give nogen overhånd i konkurrencen med andre for en K-9 officer åben position.

Hvordan du bliver en K-9 Officer
Når du er færdig med kollegiet skal du tilmelde dig i politiskolen. Du skal deltage i politiskolen for at opnå de færdigheder, som du bliver nødt til at arbejde som politibetjent. Du skal være opmærksom på, at der er nogle forudsætninger for dig at blive accepteret i politiskolen såsom at tage en optagelsesprøve, der passerer en psykologisk test samt en fysisk eksamen. Du skal også have en ren straffeattest og være af god karakter. Efter endt politiskolen vil du nu være POST certificeret og være i stand til at ansøge om en politibetjent position med forskellige politi afdelinger.

Hvis du har taget nogle dyr vicevært klasser eller har en form for andre erfaring med at arbejde med dyr, og der er en K-9 officer position åbner du kan ansøge om disse positioner. Du skal vide, at mange afdelinger sandsynligvis vil have dig til at starte ud som en almindelig uniformeret politibetjent selv, så du kan få nogle erfaringer og lære, hvad det betyder at være en politibetjent. Du kan have til at arbejde som en almindelig officer for et par år, før du er berettiget til at ansøge om særlige stillinger, men du kan drage fordel af denne tid ved at optage nogle flere kollegium klasser på dyrs adfærd, datalogi, etc.

Når du er berettiget til at ansøge om K-9 position, og der er en åbning gå til det! Vær sikker på at lade dem vide alt om den uddannelse, du har modtaget om pasning af dyr og animalske videnskab. Når du er ansat som K-9 officer bliver du nødt til at gå igennem nogle strenge felt træning med din hund. Du og din hund bliver nødt til at vænne af hinanden, fordi du bliver nødt til at lære at arbejde sammen som et team. Din hund vil blive din bedste ven og du vil være ansvarlig i at tage sig af ham / hende, og holde dem sunde. Du vil også være ansvarlig for at holde din hund ordentligt uddannet. Du vil have din partner til at være godt uddannet, fordi det kan være en vigtig faktor, der kan være forskellen i liv og død situationer.

Arbejder som en K-9 officer er en situation, som kræver, at du giver masser af opmærksomhed på hunde. Du kommer til at sætte en masse tid og kræfter på din hund, men hvis du har et naturligt talent med hjørnetænder og andre dyr dette job skulle være noget problem for dig. Specialized K-9 officerer modtager løn incitamenter til speciale i K-9 enhed og tjene en meget god levende. Du kan øge dit indtjeningspotentiale ved at tage efteruddannelseskurser i strafferetsplejen; Disse er nemme at tage gennem online skoler.