Hvordan du bliver en Game Designer

Et spil designer er den ansvarlige for at skabe de regler og indholdet af et videospil. Han eller hun er dybest set opfinderen, den, der skal komme med den oprindelige koncept af spillet. Tilbage, når videospil ikke var så kompliceret, kunne de blive produceret af én person - spillet designer, og denne person gjorde alt fra grafik til programmeringen. Computerteknologi udviklet og nye funktioner opstod der kunne indgå i videospil. Spil samt deres produktion blev mere kompliceret og nødvendigvis måtte involvere flere mennesker får tildelt specifikke områder af udviklingen af ​​spillet. Således positionen af ​​bly spildesigner blev født. Kreative vision, planen om at gennemføre den, og overordnet tilsyn med udviklingen var den ledende spildesigner opgaver. Specifikke aspekter som programmering og grafik blev håndteret af spillet programmør og vildt animator.

1. Har en god forståelse af gameplay.
Gameplay henviser til, hvordan spilleren interagerer med videospil. Dette er defineret ved de regler eller mekanik i spillet. Kommer op med mekanik, der hurtigt kan tiltrække og krog en afspiller til at bruge timer på at spille spillet tager både kreativitet og logik. Spillet designer skal være fantasifuld nok til at bygge et system af regler, der vil være interessant at den gennemsnitlige spiller og unikt fra andre videospil. Men fantasi skal også hærdet med praktisk ræsonnement, så spil koncept er noget, der kan faktisk materialiseret inden for de givne begrænsninger af tid, budget og teknologi. Når tænker gameplay, skal spildesigner har en intuitiv forståelse af spillerens sind - hvilke udfordringer vil begejstre, hvilke aktiviteter vil underholde, etc.

2. Har en god forståelse af de forskellige aspekter af videospil produktion.
Selvom specifikke områder af produktionen er henvist, skal et spil designer stadig være vidende på disse områder. Det næsten aldrig sker, at nogen frisk ud af skolen bliver sat i spidsen spildesigner position. De, der bliver så normalt stige i graderne, starter ud som et spil programmør, game animator, lyddesigner eller forfatter. Et spil designer evner sæt er derfor flerdimensional. Han eller hun skal være lidt af en programmør, en historiefortæller og billedkunstner. For at kunne udvikle sådanne kompetencer, skal et spil designer derfor har opbygget den nødvendige erfaring. Kommer op med gode ideer til et videospil er den afgørende rolle, som en spildesigner, men medmindre han har indgående kendskab til, hvordan et videospil er produceret, vil han ikke være i stand til at udarbejde en handlingsrettet implementeringsplan og hans ideer, uanset hvordan strålende de er, vil aldrig blive realiseret.

Der er nu uddannelsesinstitutioner, der tilbyder at undervise spildesign, nogle endda som et altfavnende certifikat program eller grad. En ønsker at være et spil designer kan begynde ved at tilmelde dig i sådanne kurser og programmer. Som med enhver karriere, vil en diplom ikke garantere en høj stilling eller løn, men ita € ™ s et vigtigt første skridt. Succes som et spil designer i sidste ende afhænger af, at kunne producere en video spil, der vil gøre en betydelig indvirkning på markedet og spilindustrien.

Hvis du foretrækker at øve dine spil design evner fra komfort i dit hjem, kunst og design gymnasier er tilgængelige online for din bekvemmelighed. På denne måde kan du finpudse dine færdigheder i et behageligt miljø. Ikke at nævne, at manglen på rejsetiden vil give dig mere tid til at holde sig opdateret på nuværende spil!